Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Könnyuverunek talaltattam mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyuverunek talaltattam mit tehetek?

Figyelt kérdés

Monogam alkat vagyok , sose csaltam meg senkit, par eve elvaltam.... 40 vagyok , nö.

A munkahelyemröl elbocsatottak ... Összeomlottam... Rossz lelki allapotba kerultem ... Engedtem egy ferfi csabitasanak akiröl sokat nem is tudtam.... Többször leápoltam.... Ilyet normalis esetben nem tennek .... Most tutti megvan a velemenye .... mit lehet mondani ? Ha megint közlekedik ... H sertö se legyek ...

2016. márc. 24. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Õszintén elmondod mi volt és mit csináltál.
2016. márc. 24. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ettől miért vagy könnyűvérű?

Leszoptad, mert tetszik. Ha megteszed még másik idegennel is, gyere vissza és tedd fel ezt a kérdést, addig viszont teperj nála, ólálkodj, keresd a társaságát és próbálj vele igazán összejönni.

Ha értékes nő vagy, és miért ne lennél az, akkor menni fog.

2016. márc. 24. 19:25
 3/8 Költőnő? ***** válasza:
Ő mondta?
2016. márc. 24. 20:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem ö mondta
2016. márc. 24. 21:01
 5/8 Költőnő? ***** válasza:
Akkor miért is találtattál könnyűvérűnek?
2016. márc. 24. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
En ereztem igy . Kösz a valaszokat
2016. márc. 24. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy könnyűvérű.Miért lenne meg a véleménye?Nincs kedved az ismétléshez?
2016. márc. 25. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor és ott úgy érezted jónak. remélem, hogy te is élvezted, nem csak ő. ha van hozzá kedved, tedd meg máskor is, ha nincs kedved hozzá, akkor ne ismételd meg.

bánkódni felesleges miatta, mert a múlton semmi sem változtat, csak a jelened és a jövőd tudod megkeseríteni vele, hogy ezen rágódsz, aminek meg nincs értelme. az egyetlen értelmes dolog, amit tehetsz, hogy minél okosabban alakítod a jövődet ezek után.

2016. márc. 25. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!