Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok erről a hölgyről a leírás alapján?

Figyelt kérdés

Van egy 22 éves lány, nevezzük Magdolnának.

A minap Magdolna a barátnőjével előttem beszélt a volt párjairól, hogy kivel, miért volt.

Magdi tisztában van azzal, hogy mit akarok tőle, így érdekes, hogy miért előttem mondott olyan dolgokat, hogy pl. az egyik sráccal csak azért volt mert helyes volt és volt megjelenése. A másikról pedig tudja, hogy ha csettintene egyet akkor visszamenne hozzá...

Jelenleg pedig egy se veled se nélküled kapcsolatban van egy olyan fiúval akinek van egy Audi A4-se.

Mit gondoltok róla? Érdemes egy ilyen lánnyal foglalkozni?

2016. márc. 22. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Én is ismerek "hasonló" Magdikat. Ha olyan fiúnak tartod magad, mint az előző pasijai, akkor igen, jó lehet vele. Ha viszont nem, akkor kerüld el!!!
2016. márc. 22. 22:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Nevezzük nevén a lányt így végére: PETRA

Sziasztok

2016. márc. 22. 22:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Hmm biztos nagyon jó nő lehet, ha ezen így gondolkodni kell...
2016. márc. 23. 00:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Sztem nem érdemes. Ha össze is jönne veled, akkor is benned motoszkálna a tudat, hogy lehet, nem is szeret téged igazán, mert egyik pasiját sem szerette ezek szt.
2016. márc. 23. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!