Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok erről a hölgyről a leírás alapján?
Figyelt kérdés
Van egy 22 éves lány, nevezzük Magdolnának.
A minap Magdolna a barátnőjével előttem beszélt a volt párjairól, hogy kivel, miért volt.
Magdi tisztában van azzal, hogy mit akarok tőle, így érdekes, hogy miért előttem mondott olyan dolgokat, hogy pl. az egyik sráccal csak azért volt mert helyes volt és volt megjelenése. A másikról pedig tudja, hogy ha csettintene egyet akkor visszamenne hozzá...
Jelenleg pedig egy se veled se nélküled kapcsolatban van egy olyan fiúval akinek van egy Audi A4-se.
Mit gondoltok róla? Érdemes egy ilyen lánnyal foglalkozni?
2016. márc. 22. 22:20
1/14 anonim válasza:
Ha jót akasz magadnak, a csaj közelébe nem mész.
3/14 anonim válasza:
Magdolna egy öntelt ribi. Kerüld!
5/14 anonim válasza:
nem vagyok lány de ez 1 tipikus "nő" felejtős
7/14 anonim válasza:
Magdolna helyett nem tudtál volna kitalálni valami rövidebb nevet?
8/14 anonim válasza:
Leokádia, Jacqueline jobbak lett volna :P
9/14 Blade Bone válasza:
Alíz legyen mán inkább, ő él csudaországban.
10/14 ~OnLány~ válasza:
Magdi egy ribi,hagyd a fenébe és keress más lányt,ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!