Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeret a pasim, ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret a pasim, ha még fél év után sem kért meg hogy költözzek hozzá?

Figyelt kérdés

40 km-re lakunk egymástól, hetente csak kétszer tudunk találkozni. Annyira rossz hogy csak whatsappon beszélgetünk esténként. :( Együtt töltöttünk egy hetet, nagyon jó volt "együtt lakni" az idő alatt, de azóta sem mondta hogy olyan jó volt együtt lenni hogy már nem akar hazamenni az üres lakásába :(

Egyszer azt mondta hogy jó lesz ha MAJD odaköltözök, meg egyszer felajánlotta hogy hagyhatnék ott több ruhát. De nincs a szekrényében egy üres polc sem, egy széken lennének a ruháim :( Én meg nem akarok erőszakos lenni és nem mondtam neki hogy ha ezt szeretnéd akkor biztosíts nekem helyet :(

Szóval most el vagyok keseredve :( Szokta mondani hogy szeret és jól érezzük magunkat együtt. De akkor még miért nem lakunk együtt?

24/L 27/F

2016. márc. 21. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor az ő ruhái hova kerülnének ?
2016. márc. 21. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció level negatív...
2016. márc. 21. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit túldramatizálod. Ha szeretnél kicsit több időt vele lenni, mondd meg. Nem kell egyből összeköltözni... Szeretnél egy polcot? Mondd meg neki, ha nincs hely, ruházzatok be egy nagyobb szekrényre. Kommunikáció, kommunikáció...
2016. márc. 21. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
FÉl év után? Jó hogy nem az első héten akarod :)
2016. márc. 21. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
valószínűleg utál. szakíts vele most.
2016. márc. 21. 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi 5 km-re lakunk egymástól, de itt alszik minden nap, és két fotelban vannak a cuccai.

De mi megbeszéljük a dolgainkat, - ezt éppen nem annyira, mert tök lényegtelen.

2016. márc. 21. 23:58
 7/12 anonim ***** válasza:

3évog nem mutattam be otthon, 6évig nem.költöztünk össze annyi történt hogy 4év után ugyan abban a városban kerestem minkár és albérletet...mégis a férjem lett :)

Fél év ne viccelj már

2016. márc. 22. 08:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Lidlben lapraszerelt komód 10000se volt, vegyél egyet ajàndékba neki, hàtha veszi a lapot
2016. márc. 23. 18:03
 9/12 PearlDiver ***** válasza:
Ne találgass meg kombinált, hanem beszéld még vele, neked mik az elképzeléseid, neki mik, és hogy tudjátok mindezt összehozni. Attól hogy fél év után nem akar összeköltözni, még nyugodtan szerethet!!
2016. márc. 23. 18:56
 10/12 anonim ***** válasza:
És te megkérted, hogy költözzön hozzád?
2016. márc. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!