Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret a pasim, ha még fél év után sem kért meg hogy költözzek hozzá?
40 km-re lakunk egymástól, hetente csak kétszer tudunk találkozni. Annyira rossz hogy csak whatsappon beszélgetünk esténként. :( Együtt töltöttünk egy hetet, nagyon jó volt "együtt lakni" az idő alatt, de azóta sem mondta hogy olyan jó volt együtt lenni hogy már nem akar hazamenni az üres lakásába :(
Egyszer azt mondta hogy jó lesz ha MAJD odaköltözök, meg egyszer felajánlotta hogy hagyhatnék ott több ruhát. De nincs a szekrényében egy üres polc sem, egy széken lennének a ruháim :( Én meg nem akarok erőszakos lenni és nem mondtam neki hogy ha ezt szeretnéd akkor biztosíts nekem helyet :(
Szóval most el vagyok keseredve :( Szokta mondani hogy szeret és jól érezzük magunkat együtt. De akkor még miért nem lakunk együtt?
24/L 27/F
Mi 5 km-re lakunk egymástól, de itt alszik minden nap, és két fotelban vannak a cuccai.
De mi megbeszéljük a dolgainkat, - ezt éppen nem annyira, mert tök lényegtelen.
3évog nem mutattam be otthon, 6évig nem.költöztünk össze annyi történt hogy 4év után ugyan abban a városban kerestem minkár és albérletet...mégis a férjem lett :)
Fél év ne viccelj már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!