Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem szeret?
Figyelt kérdés
4honapja meg ismerkedtem egy sraccal.. Tetszettunk egymasnak de ugy dontottunk legyunk inkabb baratok( itt mar eleve ott el bukott a dolog h a baratok ugye nem csokoloznak.)... ahogy eszre vettem kezd kicsit tobb lenni koztunk bar o tagadja de bele nezek a szemebe es latom..arrol nem beszelve h pluss kutyat szeretlek feliratu parnat rozsat es ettermi vacsit kapok tole kedveskedeskepp.. Ki mondja h nagyon szeret..es azt is h a legjobb dolog vagyok az eleteben...ha beszelgetunk a jovovel kapcsolatban mindenrol ugy beszel h en is reszese vagyok...pl h hivnank a lanyunkat avagy a fiunkat...hol kene laknunk...neha csak ugy spontan Felhiv...minden nap o ir becez..az kicsimtol a szivemig minden :) a kerdesem a kovetkezo.. Igy viselkedik erzem h szeret megis letagadja es nem szeret beszelni errol... Tenyleg nem szerelmes? Csak en kepzelem be?2016. márc. 21. 09:14
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leirni h most mutatott be az anyukajanak es a testverenek... Jah es 4honap utan most fekudtunk le eloszor...es akozben is kimondta h nagyon szeret.. Es h maradjak vele orokre..mi ez ha nem szerelem? :/
2016. márc. 21. 09:25
3/6 anonim válasza:
Szerintem szerelmes csak fél ha hivatalos lesz a dolog rájössz,hogy mást is megkaphatsz meg hasonló hülyeségek... Beszélned kellene vele,hogy ez így már rég nem csak barátság,hogy te is szereted és legyetek egy pár.
4/6 A kérdező kommentje:
Baratsag extrakkal akkor lenne ha egesz idaig szexeltunk volna de mellette baratok vagyunk.. 4honapja talalkoztunk mar vagy 100x egyszer sem tortent meg csak most...szerintem :)
2.kommentelo..
Beszeltem mar rola vele de elzarkozik...annyit mondott h o mindenben oszinte velem de ebben az egyben nem az marmint azberzelem reszeben...es utana kapcsolt h elszolta magat...
2016. márc. 21. 10:37
5/6 anonim válasza:
Kérdező! Hány évesek vagytok? A soraidból itélve én úgy gondolom szeret téged.De azért óvatosan.
6/6 A kérdező kommentje:
En 24 vagyok o 35.. Mire gondolsz az alatt,hogy ovatosan? :)
2016. márc. 21. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!