Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted őszinte magához egy olyan férfi, aki?
Figyelt kérdés
... aki látványosan szerelmes a külvilág előtt,azt is gondolják sokan, igazi álompát, de a nő rengeteg tekintetben nem felel meg az intellektuális ideáljának, a természete sem jo (vagyis valojában nagyon rossz természet), az érdeklődési körük sem passzol annyira, és egyre gyakrabban unalmas is. Láttatok már ilyet ?2016. márc. 17. 19:22
1/7 Noblesse Oblige válasza:
Őszinte lehet magához. Ez inkább gyávaság.
2/7 anonim válasza:
Azt nézd meg, hogy hogy néznek egymás szemébe. Abból minden kiderül.
3/7 anonim válasza:
Nem őszinte. Ha nem felel meg neki a nő, akkor minek van vele?
Mondjuk lehet, hogy sok tekintetben meg megfelel neki az a nő, ami mellett eltörpülnek azok a tulajdonságai amik kevésbé vonzó a pasi számára. Tehát akkor lehet boldog, és akkor őszinte. Főleg ha beismeri magának, hogy mindenkinek vannak jó, és rossz tulajdonságai, és ha ő így is boldog akkor oké.
Láttam már olyat, hogy valaki együtt volt egy nagyon rossz természetű nővel, vagy férfival, mégis jól kijöttek.
Te vagy a férfi? Mert akkor nem is értem a kérdést.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok, egyébként pont erről beszéltünk a minap egy közös ismerőssel, hogy egy ideje már a közös képeken is furák. Olyan furán teli szájjal vigyorgosak, ami már másnak is feltűnr, hogy olyan eltulzottnak látszik. Az elején persze biztos nem zavarja az embert, örül, hogy szerelmes, de lehet, hogy az ilyenekből lehet nagyot koppanni ? Sok a veszekedés amugy már 1-2 éve.
2016. márc. 17. 19:39
5/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért olyan hipervigyoriak a fb-on meg az ismerősök előtt ? Nem értem.
2016. márc. 17. 19:40
6/7 anonim válasza:
Mind a ketten buszkek a masikra. Es azt mutatjak masok elott, hogy ok milyen alompar, valamilyen szempontbol. :D
7/7 anonim válasza:
Ja igen ez volt a kerdes. Szoval csak buszkelkednek egymassal es a jo parkapcsolat illuziojaval taplalkoznak..van ilyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!