Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik ha egy férfi fullba őszinte? Miért baj ha kimondja az igazságot? Miért kell megsértődni ezen?
Én örülök ha őszinte egy férfi, de vannak határok. Az őszinteség és a bunkóság nem ugyanaz. Pl. Ha nem nézek ki jól mondja meg nyugodtan de ne úgy, hogy azt mondja "Úgy nézel ki mint a mosott szar".
Én is szinte mindig őszinte vagyok, viszont tudom mi az a kegyes hazugság és mikor kell befogni a számat.
Az én barátom már túl őszinte. Sok mindent megbeszélünk partner vagyok meg nyitott sok mindenbe. De azért olyanokat ne osszunk már meg a másikkal hogy az egyikvolt csajának akkora melle meg olyan formáju volt hogy meg ő se nagyon hitte el hogy van ilyen.
Nem keritettem neki nagy feneket, meg nem kezdtem el visszavágni azzal mielőtt összejöttünk volna az öccse keményen nyomult rám miközben együtt voltam az akkori barátommal.
Volt hogy direkt ugy viselkedtem mint ő, persze az nem tetszett neki utána észre is vette magát. ( nem ilyen emgjegyzésekkel hál Istennek ez egyszeri megjegyzése volt. )
Ilyenkor nem gondolkozik némelyik ember ???? Legyünk őszinték de nem vagyunk kíváncsiak előttünk kinek ki jött be vagy épp mije volt nagyon komoly..... Mert nekem is volt előtte életem sőt szemem még most is van ;) Meg ESZEM. ....
Az én kedvesem le is tépné a fejemet, ha nem volnék full őszinte - jó ez így. Ő is ilyen. Néha kicsit nyersnek
látják ezt mások de amúgy meg állati megnyugtató.
Olyat keress te is, akinél ez nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!