Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy férfi jobban szereti a barátnőjét, mint a nem tervezett gyerekét?
Anya is így járt velem.
Bár az én apám nem is fizet semmit.
Nem gáz.
Sajnálom a kisgyereket nagyon, mert nem tehet róla, hogy az anyja egy gerinctelen féreg. A férfi nyilván máshogy állna a gyerekhez, ha nem átverték, rászedték volna.
Nőként ezt nehéz elképzelni, mert mi hordjuk ki a gyereket, persze, hogy kötődünk hozzá. De mi sem akarunk bárkitől gyereket, és megérthetjük, ha mérges az a fél, akit így átvernek.
Szerintem nem gáz. Nem akarta a gyereket, rákényszerítették. Nyilván nem a gyerek tehet róla. De mivel nem egy családként nőttek fel, ezért nem alakult ki a családi kötelék. Ha pl. x éves koráig együtt élnek és később válnak el, akkor lett volna esély a kötődés kialakulására. De így nem volt.
Neki az új párja a családja, ezért érhető, hogy hozzá jobban kötődik, őt jobban szereti.
Én nem ítélem el ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!