Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A három hölgy közül melyikbe érzitek úgy, hogy bele tudnátok szeretni, el tudnátok vele kapcsolatot képzelni?
Egyszerű kiváncsiságból teszem fel ezt a kérdést. 3 lány, vagy ha úgy jobban tetszik nő ismerősömet fogom leírni, azon tulajdonságokkal, amik szerintem igazak rájuk. (Mind a hármat nagyon jól ismerem)
1. 22 éves, rossz gyerekkora volt, nevelőotthonban nevelkedett. 15 éves kora óta saját magát tartja el, bár ez nem volt egyszerű, így egy rövid ideig a testéből élt. Nagyszerűen helytáll a konyhában, habár 22 éves érettségre 30-40es korosztályt is lekörözi.Mivel rossz családi körülménye volt minden vágya az, hogy nagy családja legyen, több gyereket is szeretne minél előbb. Külsőre kissé telt, nagy mellek, hatalmas popsi, kb.80-85kg,169-170cm,fekete haj, barna szem. Fontos neki, hogy a párja jómódú legyen.
2. 20 éves lány, az anyjával és a bátyjával él, nagyon jó viszonya van velük. Egy iskola büfében dolgozik, nincs érettségije, csak egy semmihaszna szakmája. Focimániája van, fél életét a stadionban tölti. Kissé flegma, de ha jobban megismeri az ember nagyon humoros, bármit megtenne szereteiért, de akit nem kedvel azzal elég mogorva tud lenni. 165cm, sportos alkat, barna haj, zöldesbarna szemek, kb. 55kg. Nagyon pörgös csaj, hamar szerelmes lesz, de ha egy percig is úgy érzi unalmas a kapcsolata gondolkozás nélkül lelép.
3. 21 éves, még tanul. Otthon él, nem szereti a házimunkát, meg úgy alapból semmilyen munkát. Jól kijön az emberekkel, tud alkalmazkodni, jó a beszélőkéje. Állat és természet barát. 160 cm, szőkés barna haj, kék szem, szemüveges. Nem igazán humoros, de mégis kedves lány, megbízható (esetek nagy részében.) Nem vevő a bulizásra, alkalmi kapcsolatokra, csak kizárólag komoly kapcsolatot tud elképzelni.
10:
A nők is kva hülyén választanak férfiakat maguknak a férfiak szemében. Úgyhogy ebbe talán jobb ha nem szólunk bele, hogy a másik nem hogy választ a mi saját nemünknől.
11-nek.
Lehet, hogy a nők jobban ismerik a nőket, és jobban látják, ki mit tud nyújtani.
Csak azért, mert a pasikat ismerve simán azt választják, aki a legjobban bejön külsőre. :P Esetleg a legjobb vele az ágyban.
Sokkal több igényük nincs, főleg ahogy itt olvasom...
14:
És ez miért baj? A lényeg az, hogy egy egyént kielégítsen egy másik ember.
Ha valakinek az a vágya, hogy "legjobb vele az ágyban", akkor mi ez a pont-pont-pontos válaszolás? Engedtessék már meg, hogy valakinek ez legyen a legfontosabb szempont.
9-es
Nem rt olyat, h dagadt. azt írta, kissé telt. Nayon nem úgy beszé az elsőről, mint a másodikról, teljesen más a hangnem.
Da ha nincs igazam, és ez tényleg 3 ismerőse, akkor is nettó hü.leység a kérdés, hiszen ezt egy ffi tök másképp látná, mi azt a 3 embert a kérdező szűrőjén keresztül látjuk és az meg még véletlenül se objektív. Továbbra is fenntartom, h a 2-est szó szerint gyalázza.
16:
170 cm-hez 80-85 kg!!! Ez neked mit jelent? Helló, figyeltél ezekre az adatokra?
Aki általában több súlyra, mint centi+100, az már erősen túlsúlyos szokott lenni kinézetre.
Én 198 cm-hez amikor 75 kg voltam, akkor kórosan vékony voltam. Most Vagyok 95 kg és kb átlagos alkatom van. Ha több lennék (pl 100 kg vagy több), akkor tudom hogy túlsúlyos lennék már.
2.-al megpróbálnám, ha viszonylag értelmes lányról van szó, a foci és a hasonló személyiség talán összekötne.
A másik két típus annyira távol áll tőlem, hogy leírás alapján semmi esély.
17-es te még mindig túl sovány vagy és jócskán testképzavaros.... Vagy elf. :D
Egy férfi ne legyen giliszta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!