Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A három hölgy közül melyikbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A három hölgy közül melyikbe érzitek úgy, hogy bele tudnátok szeretni, el tudnátok vele kapcsolatot képzelni?

Figyelt kérdés

Egyszerű kiváncsiságból teszem fel ezt a kérdést. 3 lány, vagy ha úgy jobban tetszik nő ismerősömet fogom leírni, azon tulajdonságokkal, amik szerintem igazak rájuk. (Mind a hármat nagyon jól ismerem)

1. 22 éves, rossz gyerekkora volt, nevelőotthonban nevelkedett. 15 éves kora óta saját magát tartja el, bár ez nem volt egyszerű, így egy rövid ideig a testéből élt. Nagyszerűen helytáll a konyhában, habár 22 éves érettségre 30-40es korosztályt is lekörözi.Mivel rossz családi körülménye volt minden vágya az, hogy nagy családja legyen, több gyereket is szeretne minél előbb. Külsőre kissé telt, nagy mellek, hatalmas popsi, kb.80-85kg,169-170cm,fekete haj, barna szem. Fontos neki, hogy a párja jómódú legyen.

2. 20 éves lány, az anyjával és a bátyjával él, nagyon jó viszonya van velük. Egy iskola büfében dolgozik, nincs érettségije, csak egy semmihaszna szakmája. Focimániája van, fél életét a stadionban tölti. Kissé flegma, de ha jobban megismeri az ember nagyon humoros, bármit megtenne szereteiért, de akit nem kedvel azzal elég mogorva tud lenni. 165cm, sportos alkat, barna haj, zöldesbarna szemek, kb. 55kg. Nagyon pörgös csaj, hamar szerelmes lesz, de ha egy percig is úgy érzi unalmas a kapcsolata gondolkozás nélkül lelép.

3. 21 éves, még tanul. Otthon él, nem szereti a házimunkát, meg úgy alapból semmilyen munkát. Jól kijön az emberekkel, tud alkalmazkodni, jó a beszélőkéje. Állat és természet barát. 160 cm, szőkés barna haj, kék szem, szemüveges. Nem igazán humoros, de mégis kedves lány, megbízható (esetek nagy részében.) Nem vevő a bulizásra, alkalmi kapcsolatokra, csak kizárólag komoly kapcsolatot tud elképzelni.

2016. márc. 17. 11:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
3-as...
2016. márc. 17. 11:44
 2/19 A kérdező kommentje:
Ha lehet indokold meg, hogy miért.
2016. márc. 17. 11:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem.

Az első leginkább egy kullancs lenne, aki akkor is ragaszkodik a nagy családhoz meg a férjéhez, ha már sza.r a kapcsolat, csak legyen aki eltartja. Tipikusan az, aki még az ötödik gyereket is azért szüli, mert az majd javít a kapcsolaton. Viszont olyan családi mintát hoz, amiben kétlem, hogy a gyereknevelés nem ordításból meg pofozkodásból áll. Nem rossz ember, de egyszerűen nem tudja, hogy hogyan kell másképp gyereket nevelni, mert sosem tapasztalta. Kizárt.

Az már alapból kizárja nálam, hogy a testéből élt, de ezt te tudod, hogy neked mennyire gáz, az én részemről ez az emberiség majdnem legalja, a leges legalja, aki jár az ilyen nőkhöz. No comment.

Csak szexre sem kéne, mert még "véletlen" teherbe esik, én meg fizethetem a gyerektartást. Az is biztos jövedelem, szerintem simán bevállalja.

A második csélcsap, nem alkalmas komoly és tartós kapcsolatra, legfeljebb dugni. Akkor meg a barátság is odalesz. Ezt megint te tudod, hogy mennyire jó barát, fog-e hiányozni, ha már nem keféled.

A harmadik meg lusta, hiába akar komoly kapcsolatot, a sült galamb nem fog a szájába repülni. A kapcsolat is komoly munkát igényel, mindkét fél részéről, ha alapból az a semmit-se-csinál-csak-fekszik típus, gondolom mindenhol ilyen. A házimunkát meg nem szeretni kell, hanem elvégezni, de ha ezt se hajlandó, meg más munkát se, akkor ki fogja eltartani? Én nem az biztos. Ettől még dugni jó lehet, ha ott hajlandó kicsit többet mozogni, bár szerintem nem éri meg a kockázatot.

Szóval egyik hölgyismerősödért se enne a fene, még szexre is csak akkor, ha nincs jobb. De szerencsére mindig van jobb, ugyanis én is a tartós kapcsolatok híve vagyok, olyan lánnyal, aki minden területen megfelel az elvárásaimnak.

2016. márc. 17. 11:47
 4/19 anonim ***** válasza:

Oké...

Az első erkölcsi szempontból nem felel meg, és nem csupán elvi kérdés, hanem gyakorlatilag is zavaró, ha sokan voltak már vele. Túl önálló, túl korán állt munkába. Tehát kimaradt a gyerekkora egy része. Ez kihatással lehet a felnőttkori pszichéjére.

A második túl maszkulin. A foci, vagy bármilyen sport iránti elkötelezettség számomra nem nőies. A pörgős stílus sem jön be, továbbá a sportos alkat sem...

2016. márc. 17. 11:50
 5/19 Noren1989 ***** válasza:

#3 okfejtése kiváló.

26/F

2016. márc. 17. 12:00
 6/19 anonim ***** válasza:
#3 egyetértek veled!
2016. márc. 17. 12:26
 7/19 anonim ***** válasza:
32%

Sugalmazó kérdés...nevetségesen gagyi, mert a 2-est szó szerint áztatod, mocskolod, szinte belerágod az olvasók szájába, h nem őt kell választani azzal, h csak sorolod, sorolod a rossz tulajdonságait.

Bezzeg az elsőnél csak annyiv an rossznak felétüntetve, h pénzes pasi kell neki.

Ó, a 3. Nyilván ez vagy te, az összes rossz tulajdonság kimerül abban, h lusta, de sugalmazod,h te lennél az ideális bnő, aki nem bulizik, komoly kapcsolat kell, stb.

2016. márc. 17. 12:26
 8/19 anonim ***** válasza:

Leginkább a 2.

Az első kövér. Örülök ha belsőre olyan amit leírtál (nagy családot akar, érett, magát tartja el, hamar szeretne gyereket), de külsőre a testalkata miatt nem tetszene.

A harmadik pedig valamilyen liberális bölcsészcsajnak tűnik, akit jó lehet megdugni, de kapcsolatra inkább ne.

"nem szereti a házimunkát"

"nem humoros"

"megbízható (esetek nagy részében)"

"nem vevő a bulizásra, alkalmi kapcsolatokra"

Köszönöm szépen! Ezt inkább kihagyom.

A második sem tökéletes (ó, közel sem), de a háromból még mindig ezt választanám leginkább.

25/F

2016. márc. 17. 12:41
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

7: Ez butaság. Az elsőnél ott van az is, hogy dagadt. A harmadiknál pedig az, amit leírtam a 8-as válaszomban.

Te biztos nő vagy, 7-es válaszoló, de a férfiak máshogy értékelik a dolgokat, mint a nők. Én is a másodikat választottam a dolgok elolvasása után.

2016. márc. 17. 12:43
 10/19 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de ha férfi lennék nem is tudom hogy választanék a csodálatos kínálatból..... a pénzéhes exribizli; a flegma, rosszindulatú, mogorva, felszínes; vagy a lusta, élhetetlen?

Ha a kérdés nem elméleti, akkor attól függ, mit akarsz.

A 3-as anyagiakban, munkában nem lesz partner, de lehet, tőle kaphatod a legtöbb szeretetet, lelki támogatást, lelkileg alkalmas egy hosszútávú kapcsolatra, de a családfenntartó valószínűleg főképp te leszel.

A 2-estől semmit nem kapsz érzelmileg, dob amint lehet, neki a haverok, a hobbi, meg minden fontosabb lesz. Ha rövid távú kapcsolatot akarsz, őt válaszd.

Az 1-est akkor válaszd, ha tényleg bízol benne, hogy megváltozott, hogy túl tudja tenni magát a nehéz múltján és ha nem zavar, hogy telt... na és persze, ha jómódú vagy. :D

2016. márc. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!