Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szinglik! Te szerinted még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik! Te szerinted még idén megismerkedsz életed szerelmével?

Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 20:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én már 3 éve ismerem azt, akiben mindent megtaláltam, amit mindig is kerestem mindenkiben, de eddig nem úgy alakult az életünk, hogy összejöjjünk. Nálam nem az a kérdés, hogy megismerkedek-e, hanem hogy lesz-e alkalmam összejönni vele, és ha igen, mikor.
2016. márc. 12. 20:52
 2/19 anonim ***** válasza:

A horoszkópom szerint decemberben jön el a nagy Ő!

Tavaly tavaszra ígérte...Khm!

2016. márc. 12. 20:53
 3/19 anonim ***** válasza:
26%
szerintem megismerkedek valaki érdekessel. nincs olyan, hogy életem szerelme.
2016. márc. 12. 20:55
 4/19 anonim ***** válasza:
jó lenne
2016. márc. 12. 20:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én már tavaly megismertem őt,azt remélem idén ő is rájön,hogy én vagyok számára az igazi,de ha őszinte akarok lenni szerintem ez csak álom marad.Bár tévednék.:)

F

2016. márc. 12. 21:00
 6/19 anonim válasza:
Sztem mar megismertem, de nem hinnem, hogy lesz belolle a kozeljovoben valami.. Sajnos :/
2016. márc. 12. 21:07
 7/19 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem :)
2016. márc. 12. 21:14
 8/19 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog, jövőre sem.

Minden évet úgy kezdtem, hogy "na majd idén találok VALAKIT" (tehát még csak nem is életem szerelmét), semmi sem lett belőle, most már nem is várok jobbat.

2016. márc. 12. 21:14
 9/19 anonim ***** válasza:
A megismerkedéssel még semmire nem megyek, az a perdöntő, sikerül-e összejönnöm vele!:)
2016. márc. 12. 21:26
 10/19 anonim ***** válasza:
Ámen :D
2016. márc. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!