Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/7 anonim válasza:
Nem olvastam végig mert már a címbõl az jön Le, hogy egy frusztrált femináci agyszüleménye.
Akinek problémája van a házasságával és elhallgatja az hülye és akkor mártírkodjon tovább az biztos,hogy engem nem hatna meg.
3/7 anonim válasza:
Ó, ne, ez a mő még mindig írogat? Megkeseredett idióta, aki magából indul ki. Az irománya.. hagyjuk, olyan mint ő maga.
4/7 anonim válasza:
A cím is elég volt...
A házasság minősége csak és kizárólag a feleken múlik, semmi máson.
Amúgy mit vártál ilyen szennyoldaltól, mint a 24.hu?
5/7 PearlDiver válasza:
Pfuj ennek a nőnek a cikkei vagy a meghasonlásról, vagy a pesszimizmusról, vagy a családellenességről szólnak. Ráadásul a szóhasználata sem méltó publicisztikához. Undorító :(
6/7 anonim válasza:
Borúlátó, de szerintem van benne igazság. Mindent elmond az a tény, hogy a házasságok fele válással végződik, többségük igen csúnya válással. Tényleg rajtunk múlik, milyen lesz a közös életünk, de aki nem látja a lényeget, annak nem jósolok sok boldogságot.
Kedves hárítók, tessék nyugodtan lepontozni.
7/7 anonim válasza:
Ez egy blogbejegyzés szintjén van, nem cikk. Nagyon primitíven van megírva, olyan stílusban hogy az se akar vele egyetérteni aki amúgy a tartalmával egyetértene (ha lenne neki). Felvet egy problémát, belekap még egy féltucat másikba, és ennyi. Üres, tartalmatlan, elfogult írás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!