Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol találjak ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találjak ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek hol lehet olyan férfit (fiút?) találni Debrecenben és környékén, aki szereti és tiszteli a régi értékeket, mégis fel tudja venni a lépést a modern világgal is? Igazából elegem van az ecsetfejű, csőnadrágos taknyosokból, akik nőiesebben néznek ki, mint a legtöbb nő. 25 vagyok, most már egy olyan férfira vágyom, aki komolyan veszi az életet, ugyanakkor szereti a hagyományokat. Ez alatt nem azt értem, hogy járjon cifraszűrben, csak ne legyen ún. "páwa". Úgy gondolom elértem azt a kort, hogy egy valóban komoly párkapcsolatot építsek fel, de fogalmam sincs, hogy hol találhatom meg ehhez a megfelelő alanyt. Szerintetek hova érdemes járni? Vagy ti hol ismerkednétek/ismerkedtetek? Nem elit klubokra gondolok, engem nem érdekel a pénz, sokkal inkább a műveltség, az ambíciók karót nyeltség nélkül. Nem vagyok pláza cica, csak egy átlagos lány, így elég nehéz ismerkedni. Környékbeli párban élők, mit ajánlanátok? Köszönöm előre is az ötleteket. :)

2016. márc. 10. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
18%

Ő lesz a te embered:

https://www.youtube.com/watch?v=ilBrvmorIgc

Pont debreceni. :)

2016. márc. 10. 00:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézz be egy hagyományőrző csoporthoz. Nem hülyülök. Nézz meg egy nyíltnapot, edzést. Ki tudja a végén még az is lehet hogy jelentkezel :)
2016. márc. 10. 01:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves első! Nem tudom ki ez a srác, de nem értem, hogy miért kell ilyen ironikusnak lenni. Második, köszönöm a tippet. :)
2016. márc. 10. 01:35
 4/9 anonim ***** válasza:
2016. márc. 10. 06:07
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
Ilyen hozzáállással sehol! Nem véletlenül nem kellesz senkinek.
2016. márc. 10. 07:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ötös, nem azt mondta hogy nem kell senkinek, hanem hogy neki nem kellenek az ilyen átlagos, csőgatyás gyökerek. Van különbség.

Én nem debreceni vagyok, hanem budapesti, és itt gondolom jóval nagyobb a választék, de a te lakhelyeden is biztos akad olyan férfi, akit te keresel. Internetet próbáltad már? Sok olyan emberrel is van lehetőséged megismerkedni, akivel amúgy nem is találkoznál. Vagy nézz körbe a baráti körödben, kérdezd meg a barátnőidet hogy van-e esetleg ilyen egyedülálló fiú ismerősük, akivel megismerkedhetnél.

Sok sikert hozzá, és biztos vagyok benne hogy fogsz találni ilyen társat! :)

2016. márc. 10. 08:08
 7/9 rrrrrreennnnn ***** válasza:

#5! Te miről beszélsz? Nem arròl szòlt a kérdés, hogy "miert nem kellek senkinek", ilyenről szô sem volt! Jajj hallod...

Kérdező, én nem vagyok debreceni, csak tényleg àltalànos tanàcsokat tudok adni: nyelvtanfolyam, főzőtanfolyam(férfiak is jàrnak!)

Beiratkozhatnàl tàncolni. A vàrosban nem szokott senki ismerős ilyen buszos kiràndulàsokat szervezni?

2016. márc. 10. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

30/f

Ez nem önreklám, boldog párkapcsolatban élek!

Vállalkozó vagyok, relatív jól keresek, élhető egzisztenciával rendelkezem, saját ház, 2 auto, 1 motor, 3 bicikli, 2 kajak, stb stb... Tervezek egy kis vitorlást vásárolni Balatonra. Nem iszom, nem drogozom(6 éve), nem dohányzom, eszembe sem jutna megcsalni a párom, szóval szerintem eléggé jó értékekkel rendelkezem...

Sok ilyen srácot ismerek mint én vagyok és bizony szinglik is vannak szép számmal, sőtt olyanok is, akiknek azért nem volt komoly kapcsolatuk eddig, mert egzisztencia építés közben nem értek rá, de mostmár nagyon szeretnének...

Most elmondom, hol nem találsz meg minket biztosan:

1. Társkeresőkön.

A sikerhez elengedhetetlen, hogy valódi emberi kapcsolatokban bővelkedj, én pl a munkám miatt (kereskedés és marketing) egész nap emberekkel ismerkedek, ez a munkám el kell adnom magam, soha nem szorulnék rá, hogy neten próbálkozzak, mivel az utcán is lazán közvetlenül odamegyek bárkihez bármikor.

2. Diszkó, pub, club stb stb...

25-30 éves korodra rájössz, ha ténylegesen karriert akarsz építeni, akkor 9-10 kor alvás van és nincs kifogás, mindennek az alap pillére a kipihentség, aki hajnal 1 kor esik haza félrészegen, az másnap os hulla lesz... Az idő pedig pénz.

Ahol megtalálhatóak vagyunk:

1. Bmw, mercedes, volvo, stb főleg crossover-ek vezetőüléseiben :)

Na de viccenbkívül; sporteseményeken (nem, nem focimeccsre gondolok)

Amatőr futóversenyek, gyalogtúrák, jóidőben várak kastélyok környéke, minden kirándulóhely, méregdrága bicikliken népszerű túraútvonalakon, kajakokban, szörf deszkákon, rossz időben falmászó termekben, tenisz klubbokban...

Azt meg kellene változtatni magadban, azt írod, hogy természetesen nem elit klubbokra gondolsz, de ha logikusan belegondolsz, a leírásodból is kitűnik, hogy a férfiak egy elit típusára gondolsz, minket pedik, mivel nem vagyunk kwrót nyeltek és vannak ambícióink, egy bizonyos kor felett már jó eséllyel az elit klubbokban találsz meg...

Ami helyeket leírtam, természetesen nem csak menő egzisztenciájú emberek szórakozásai, de mivel rengetegen vagyunk köztük, ezért óhatatlanul is némelyikük ellesi, vagy felkarolódik... Én is ilyen voltam, 10 osztályt végzett targoncás voltam, mikor egy fickó bevezetett ebbe az életbe. Olasz kávét forgalmazok magyarországon.

Ezen kívül még egy társadalmi réteget ismerek akik megfelelhetnek az értékrendednek, egy időben én is azt hittem, hogy ott a helyem, ez pedig a vallás, akármelyil vallás... Szóval templomok stb stb

2016. márc. 10. 09:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Kultúrális rendezvények, néptánc, filmes dolgok, túrázás, ilyesmik.

Olyan programokat kell keresni, amik nem érdeklik az ecsetfejű, csőnadrágos stb fiúkákat.

2016. márc. 10. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!