Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is jártatok már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is jártatok már így?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy pasival, nem láttam róla jó képet, de tök jól ellevelezgettem vele.

Randinál mikor megláttam, majdnem elmenekültem. Nagyon nem bíróm az igénytelen kövér pasikat, hát ő vagy 120 kg bolt és helyes sem volt.

Viszont olyan stílusa volt hogy huu.... Azt a humort stb,nagyon jól éreztem magam vele a végén megcsókolt és jó volt, most is csak rá gondolok és várom a következő talit.

Nagyon elcsodálkoztam ezen!!! hogy ilyen lehet

2016. márc. 7. 12:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"Ha viszont az elején láttad volna, hogy milyen, mondjuk képet láttál volna róla, vagy élőben látod, akkor tuti nem érdekelt volna, nem?"

Valóban ha láttam volna róla egy képet a társkeresőn vagy mindjárt mutatta volna a képet stb, akkor elmenekültem volna tőle.

Sajnos interneten kép alapján ítél az ember ez igaz....

2016. márc. 7. 13:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Na ez a baj ezzel... Élőben instant ban, mert kövér az ember, neten szintén... Felcsapok anorexiásnak, ha a kiálló bordák és gége ennyire jó dolog.

2016. márc. 7. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:

A magánnyomozó Eddie is megkérdezte Jessica Rabbit-et, hogy mégis mit lát egy ilyen nő egy ilyen fickóban, mint Roger nyúl, aki azt válaszolta, hogy "meg tudja nevettetni".

Másik példa, Marilyn Monroe mondta, hogy ha egy férfi meg tud nevettetni egy nőt, akkor már nyert ügye van.

Tudom én, hogy nem száz százalékban van igaza egy félig rajzfilmnek és egy színésznőnek, de lehet benne valami.

2016. márc. 7. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:

ennyi az egész? Nyomassunk poénokat? Akkor Galla Miklós egy szexfélisten az országban?!

https://www.youtube.com/watch?v=ylIyl-kQjTE

2016. márc. 7. 13:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést egy kövér mangalica írta ki, hogy funt adjon a csajoknak az ilyen pacákokhoz :D
2016. márc. 7. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is erre tippelnék.

2016. márc. 7. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Több olyan kapcsolatról tudok, ahol a csaj beleszeretett a pasiba az összes előítéletével együtt.

A kövérség egy pont olyan dolog amin viszonylag könnyű változtatni, feltéve hogy ez a szándéka. A haverom amikor egyedül volt folyton gyorséttermi kajákon élt, és mivel sofőrként dolgozik késő este bezabált amikor hazaért. Amikor összebútorozott a mostani barátnőjével, akkor 140kg volt és most 1 év elteltével 110kg. Csak annyi történt, hogy a csajszi csinálta a kaját neki és megkérte, hogy ne egye a sok műkaját...és láss csodát,működik.

A másik eset érdekesebb, mert amikor összejöttek a lány közölte, hogy a kopaszodó pasik nagyon sem jönnek be neki, ahogy szakállasok sem. A srác most tar kopasz és rövid szakállat visel, és megörül érte. És ami a legfurcsább dolog az egészben, akkor döbbent rá arra, hogy jól néz ki pasija amikor a barátnői közölték vele, hogy szerintük mennyire férfias arca van.

2016. márc. 7. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Hoppá! Kiemelném a lényeget kérem szépen: :D

"akkor döbbent rá arra, hogy jól néz ki pasija amikor a barátnői közölték vele, hogy szerintük mennyire férfias arca van."

2016. márc. 7. 14:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés.
2016. márc. 7. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!