Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is jártatok már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is jártatok már így?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy pasival, nem láttam róla jó képet, de tök jól ellevelezgettem vele.

Randinál mikor megláttam, majdnem elmenekültem. Nagyon nem bíróm az igénytelen kövér pasikat, hát ő vagy 120 kg bolt és helyes sem volt.

Viszont olyan stílusa volt hogy huu.... Azt a humort stb,nagyon jól éreztem magam vele a végén megcsókolt és jó volt, most is csak rá gondolok és várom a következő talit.

Nagyon elcsodálkoztam ezen!!! hogy ilyen lehet

2016. márc. 7. 12:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%

Epic történet, jól kitaláltad ezt a kis fantasy-t. Hadd találjam ki: Te magad vagy a 120 kg-os figura, sosem történt ez meg, csak olyan szépnek tűnik.

Megértem a reménykedéseid, de mind csalfa.

2016. márc. 7. 12:43
 2/19 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedésnek az a veszélye, hogy sok mindent nem tudsz a másikról és ezt az űrt a saját gondolataiddal töltöd ki. Továbbá, ha nagyfokú szeretethiányod van, eléd egy kis figyelem, lelkizés, kiöntöd magadból a problémákat, mert arc nélkül könnyebb, ő meghallgat, ezért úgy érzed, számíthatsz rá, stb.

Tehát elég komoly a veszélye annak, hogy egy álomképbe szeretsz bele, akit te képzeltél el. Online levelezgetésben mindenki tudja a szebbik felét mutatni. Olyan ez, mint a távkapcsolat. Sokáig lehet álomszerű, mert vágyakozol, hogy milyen jó lesz majd találkozni, és arra a pár órára tényleg jó is, mert tudtok viselkedni. Szóval csak okosan, ismerd meg jobban, ne siess el semmit.

2016. márc. 7. 12:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy osztálytársam, olyan sovány volt mint a piszkafa és akkora rések voltak a fogai között, hogy át tudtam volna esni rajtuk, stb. Egyáltalán nem volt az esetem alap járaton, de olyan stílusa és humora volt, hogy halálosan szerelmes voltam belé. :D
2016. márc. 7. 12:53
 4/19 anonim ***** válasza:

Már bocsi,de ez megtörtént? Azt írtad nem szereted a kövér igénytelen pasikat. Nos annak kövérek de ápoltak és vannak kövérek de igénytelenek. Akkor ez most nálad az utóbbi kategória? Ha igen,akkor minek vagy vele?

Ha csak kövér azzal mi bajod van? Te hány kg vagy? Annyira taszító?nem hiszem.

A netes ismerkedés hátránya hogy ott mindenki olyan oldalát mutatja ami a valóságban nem is létezik. Én el sem mentem volna a talira ha nem látok friss képet. Ha azzal jön hogy nincs akkor kamera. Ha az sincs akkor tali kilőve. De amúgy nem értelek. Tetszik végül is,jó a humora stb akkor? Mert kövér? És ha te lennél az neked hogy esne ha így leírna valaki a súlyod miatt? Ha nem igénytelen nincs gond ő is ember.

2016. márc. 7. 13:05
 5/19 anonim ***** válasza:

Mert ha nem elég szép akkor rögtön takarodjon. Már előre.

2016. márc. 7. 13:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem mindig a sovány pasikhoz vonzódott, mikor összejöttünk, karcoltam a 130-at...

Igaz lefogytam neki :) de mikor belémszeretett, könnyebben ment a gurulás mint a futás :)

2016. márc. 7. 13:07
 7/19 A kérdező kommentje:
4. Igényes volt, csak az elhízást is annak tartom. De nagyon elvarázsolt :)
2016. márc. 7. 13:14
 8/19 anonim ***** válasza:

Aha, jártam így. Megismerkedtem a neten egy pasival, tudtam, hogy mázsa fölött van, nem zavart, mert bírom az ilyen nagydarab, testes pasikat, de az csak az első találkozásnál derült ki, hogy legalább 150 kiló.

Fantasztikusan jó fej volt, okos, humoros, imádnivaló. Több, mint két évig tartott a szerelem, és nem én szakítottam vele.

2016. márc. 7. 13:16
 9/19 anonim ***** válasza:
Remélem összejön nektek és együtt maradtok,jó olvasni az ilyen történeteket.
 10/19 anonim ***** válasza:
Na várjál csak! Ha viszont az elején láttad volna, hogy milyen, mondjuk képet láttál volna róla, vagy élőben látod, akkor tuti nem érdekelt volna, nem?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!