Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Jártatok már vallásos lányokkal?
Én magam nem vagyok hívő, de kinéztem egy lányt, aki hetente katolikus tepmloba. Csak alkalmnként találkoznk, és még ritkábban beszélgetünk, de valahogy felkeltette az érdekllődésemet, hogy minden reggel látom a templomba. Elmondta, hogy évek óta szinte minden héten látogatja a miséket.
Bevallom, engem ez nem zavar. Eddig intelligens, bár kicsit házias lánynak találtam, legfeljebb most már tudom róla, hogy vallásos.
Bár mivel a hívőkről számos sztereotípia él, ezért ha valaki már járt ilyen lánnyal tőle kérdezném:
Elviselhetőbbek a párkapcsolatokban? Kevesebbet vagy többet hisztriáznak?
Milyen velük az együttlét? Sokat kell könyörögni
És mégis mi a baj azzal,ha valaki hívő?
Vagy ha hetente egyszer templomba jár?
Attól még nem jelenti azt,hogy nem lesznek hisztérikusak a párkapcsolatban,ne idegeskedj.
Ha valaki vallásos akkor egyből azt vonod le,hogy nem hajlandó szeretkezni?Miért kéne neki könyörögni?
Ha akarja,akarja,ha nem,nem.Függetlenül attól,hogy templomba jár.
De hülyeség ez. :D
Erre nincs mit mondani. Leírtam rendesen!
Nincs különbség egy vallásos és egy nem vallásos lány között. Így megfelel?
Szerintem van különbség!
Legalábbis, akiket én ismerek mélyen vallásos lányokat, azoknak a házasság előtti szex is ki van zárva. Felnőttként nem tudom kinek van kedve ezzel kínlódnia, hogy könyörögjön a szexért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!