Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önző vagyok ha nem akarok 20 éves létemre 15-16 éves lányokkal járni?
Figyelt kérdés
Èn nem fogom égetni magam.Nekem a 21 és 22 vagy annál idősebbek kellenek.Mi a véleményetek?Normális választ2015. nov. 21. 23:27
1/10 anonim válasza:
Ez a normalis.
Te mar felig meddig teljesen felnott vagy, ok pedig meg gyerekek szuleik tartajk el oket iskolasok
3/10 anonim válasza:
Mindenki azzal jár, akivel akar. Ez tényleg egyéni döntés. Ne mondja meg más, mi legyen az ízlésed.
4/10 anonim válasza:
Ki mondta hogy önzőség? :) baromság.
Felnőtt férfi vagy. Felnőtt nőkkel járj.
5/10 anonim válasza:
nem az. mondjuk én öt évvel idősebb vagyok de mostmár max 19-20 éves csajjal járnék...kéne a tökömnek 16 éves
7/10 Sunshinedoll válasza:
Nem, nagyon helyesen teszed.
8/10 anonim válasza:
én 18 évesen, lassan már velem egyidős lányokkal sem nagyon foglalkozok. nem vagyok gondolatolvasó.
9/10 anonim válasza:
"Mindenki azzal jár, akivel akar."
Ez sajnos nem így van!
10/10 A kérdező kommentje:
Én akkor sem fogok járni 15 és 16 éves lánnyal.Nekem nő kell.Maradjanak az ő korosztályukban.Nálam 1 vagy 2 év legyen köztünk.Nincs anyakomplesszusom.A 21 vagy 22 évesek számomra szépek és nagyon szexik.A fiatal pasik nem csodálom,hogy az érett nőkre buknak.
2015. nov. 22. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!