Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e még esély nekünk?
Figyelt kérdés
Tudjátok nehéz ezt megosztani másokkal, de már nagyon emészt a dolog...Én egy 19 éves lány vagyok és akiről szó lesz az a fiú 22 éves. Régebben szerelmes voltam belé és ő is belém de sajnos a távolság miatt nem ment... Volt közöttünk egy harmónia. De ennek már 3 éve vége azóta nekem is volt egy párom és 2 hónapja szakítottunk mert nem tudtunk már egy párt alkotni.... A lényeg az, h egy hónappal ezelőtt a régi szerelmem rám írt facen a sógorom által mert ők jóban vannak egymással és sógorom elmondta neki h szakítottunk az exemmel és így vette fel a kapcsolatot velem... Ő foglalt, de mikor elkezdtünk beszélgetni a régi emlékek a közös dolgaink feljöttek és a mély érzések... Kiderült, h az ő párkapcsolata nem működik... Nem tudja meddig tudja azt bírni.. Immár egy hónapja beszélünk és találkoztunk már ezen idő alatt... Az érzelmek előjöttek.. De a párjával azóta összekapott de adott neki egy esélyt h ha nem tud viselkedni akkor vége. Én próbálok eleget tenni mert tudom h az a lány nem érdemli meg őt mert csak kihasználja anyagilag és mindenhogyan... A régi emlékek miatt nem tud vele szakítani.. Én meg bizakodom mert beszéltünk erről, h lehet újra kezdjük, de nem tud dönteni... Mikor minden adott lenne de egyszerűen az a lány le se sz...a. Van ennek értelme ? Nem tudom mi tévő lehetnék még.. :(2016. márc. 7. 09:53
1/2 anonim válasza:
A történetben szereplő fiú elég gyerekes. Normális emberek igyekeznek minél hamarabb dönteni ilyen helyzetben, hogy lehetőleg senkit ne bántson meg. Neki viszont kényelmes, hogy két lány között választhat, ezért húzza a döntést. Mitévő legyél? Mondd meg neki, hogy ez a helyzet így nagyon nem jó, vagy legyen veled, vagy hagyjon békén.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! Megfogadom! Nem érzem azt, hogy megérdemelném ezt. Magam úgy ismerem, hogy kitartó vagyok, de ezt be kell fejeznem mert csak magam teszem tönkre!
2016. márc. 7. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!