Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esély, hogy működne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély, hogy működne a régi szerelmemmel a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz - elnézést érte.

Szóval, kapcsolatban élek a párommal, de nem vagyok benne biztos, hogy szóban nem-e túlzottan kritizáló. Lényeg, az, hoyg annyiszor megbántott, hogy már nem szeretkezünk.

Néha-néha eszembe jut az a srác, akivel előtte jártam.

Az egy távszerelem volt évekig, majd sikerült végre találkoztunk. Nagyon széparcú fiú, a lányok nyálcsorgatva forogtak utána, az sem zavarta őket, ha ott ültem mellette, vagy az ölében. Tény, én kissé felszedtem, de csúnya azért nem vagyok.

Kisportolt is.

Gondolok rá, de nem hiszem, hogy fel fogom hívni, mert külföldön él.

A sztori lényege annyi, hogy amikor találkoztunk nála, abban a harmadik országban, ahol ő is csak átmenetileg van (de nem tudni meddig), akkor a barátai váratlanul elhívták költöztetéshez. Ő nem akarta megmondani, hogy ott vagyok, mert titokban szerette volna tartani, nekem meg felébresztette a sok régi kapcsolat által a régi sebeket: elhanyagolást, stb.

Így rögtön bizalmatlan lettem. Fájt. Nem tudtam, nem néz-e hülyének. Sajnos túl hamar le is feküdtem vele (röpke 6-7 év után, de ez nem volt személyes találkozókkal tűzdelve), de a lényeg az, hogy nem volt saját terem, amit nála töltöttem. Egy hetet töltöttem nála, de nem volt személyes terem. Így éjjel magamban beszéltem álmomban, amikoris őt osztottam állítólag. Ő ezért szakított velem, mert szerinte amit éjszaka mondunk, az hihetőbb, mint bármi más.

Megvárta, míg elutazom, majd kidobott.

Eltelt pár hónap, mire felhívtam és rájött, mekkora bunkó volt. Hát de én már foglalt vagyok. Mindketten oroszlánok.

Van esély, ha újra összejönnénk, hogy változna?

2016. márc. 5. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Tök zavaros a sztori!

"Eltelt pár hónap, mire felhívtam és rájött, mekkora bunkó volt."

De ez sok mindent elárul...Rájött, hogy bunkó volt. Ez eddig szép és jó, de ha te nem hívod fel, akkor ő nem fog!

A másik meg azért szakítani, mert össze-vissza beszéltél álmodban...Na ez enyhén szólva is nevetséges.

"Mindketten oroszlánok." Totál lényegtelen a horoszkópotok. Ugyanis nem tudtok felnőtt ember módjára kialakítani egy párkapcsolatot.

2016. márc. 5. 22:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Azért én hívtam fel, mert nem tudhatta a telefonszámom, máshol meg nem beszéltünk. Miért nem tudunk? Azt nem fejtetted ki.
2016. márc. 5. 22:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Állítólag kérdezett, én meg válaszoltam neki...
2016. márc. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!