Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz érzéssel tölt el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz érzéssel tölt el, hogy a régi nagy szerelmed eltűnt az életedből, a gondolataidbol, a napjaidbol mintha sose lett volna? Eszedbe szokta juttatni valami? Hiányérzeted van-e miatta?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 03:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Igen. Igen.
2016. márc. 7. 03:31
 2/6 A kérdező kommentje:
kiegészitem a kérdéseket : mindegyik szerelmeddel igy vagy, vagy csak 1-2-vel ? hány éve nem láttad ? milyen gyakran és milyen apropobol szokott eszedbe jutni ?
2016. márc. 7. 05:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sosem felejtettem el egy barátnőmet sem, mindenre emlékszem, de már nem úgy, mint akkor. Akkor van rossz érzésed, ha jelenleg nem kapod meg azt, mint a volt párjaidtól, valami hiányzik. Nekem is van egy-két ilyen dolog, de összességében a mostani felülmúlja.
2016. márc. 7. 06:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem! hála a jó égnek csak ez a kérdés juttatta eszembe! és nincs hiányérzetem!
2016. márc. 7. 07:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Két olyan nagy szerelmem volt az életem során, akiken nagyon nehezen tettem túl magam. Évekbe telt, nagyon hosszú ideig mindenről eszembe jutottak (dátumok, dalok, stb). Mára már szerencsére mindkettő elcsitult, néha amolyan nosztalgikusan eszembe jutnak, de már nem hiányoznak az életemből, és megnyugodtam.

27/N

2016. márc. 7. 09:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Hála a jójstennek ezer éve nem láttam őket! Ha meglátnám az utcán valamelyiket, kerülnén is, mint ördög a tömjént :-D

28/F

2016. márc. 8. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!