Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor, ha egy kölcsönös régi nagy szerelem visszatár, de már házas valaki?
Előző vagyok. Tapasztalatból írtam.
Ha erkölcsösek vagytok és nem akartok kitolni a házastársatokkal, akkor nem lesz semmi. Vagy elváltok. Mérlegelj, de mindenesetre nehéz és valaki(k)nek tuti fájni fog a végső döntés.
Az idő sok mindent megszépít, és amit egykor tökéletesnek hittem az mára lehet, hogy csak középszerű. Nemrég összetalálkoztam azzal a Nővel, akivel először feküdtem le életemben és majd 3 évet voltunk együtt....nagyon fura érzésem volt miután beszélgettünk. Egészen más emberként emlékszem rá, sokkal magasabb piedesztálra emeltem magamban,mit amit valójában képvisel (vagy csak az igényeim nőttek meg), a mostani partnerem mellett labdába sem rúgna. Boldogan emlékszem vissza a közösen eltöltött órákra, de az a múlt, úgy volt jó ahogy volt,nem szabad elrontani.
Ha mondjuk olyan helyzet lenne, hogy az Ex jobban nézne ki mint valaha és első látásra érezném azt a vibrálást mint régen, és úgy viselkednék,mint egy hormonzavarós kamasz, akkor váltanék, mert többé nem tudnék a feleségemre koncentrálni...de ez szinte lehetetlen.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!