Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktatok azon gondolkodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok azon gondolkodni, hogy a régi szerelemitek ugy hullottak ki az életetekből és a gonodlataitokbol, mintha sose lettek volna benne? Milyen érzésekkel tölt ez el? Milyen érzés mással látni őket és nektek mással lenni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem azért volt könnyebb törölni az emlékeket mert az utánavaló űr hiánya döbbentett rá, hogy fel sem kellett volna szednem. Egyszerűen nem voltunk 1 szinten. Az ilyeket (én legalábbis) pillanatok alatt el tudom felejteni, pedig kvázi 2 év volt.
2016. febr. 29. 00:01
 2/4 Fish1 ***** válasza:
100%

Inkább azon gondolkodtam, hogy az adott dologból mit tanultam és mit csinálnék legközelebb másképp. Miben hibáztam én, miben a másik, és mi vezetett a szakításhoz.

Amikor érzelmileg lezárok egy kapcsolatot, akkor hidegen hagy, hogy mással látom. Éli tovább az életét ő is meg én is, más emberrel, vagy átmenetlieg egyedül.

2016. febr. 29. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam gondolkodni rajta.Előre nézek és nem pedig vissza.Nem volt olyan felhőtlen a kapcsolatunk amúgy sem.Persze mivel első volt így nem volt viszonyítási alap és akkor még elnéztem sokmindent egy darabig.Aztán rájöttem,hogy nem birom tovább és szakítottam. Azóta már van egy másik kapcsolatom ami évek óta jól működik,persze voltak már itt is nehéz időszakok,de átvészeltük együtt. Boldog vagyok,mert nagyon szeretjük egymást és kitartunk jóban rosszban.Exemmel semmilyen kapcsolatot nem tartok,nem is látom,de ha párjával látnám nem jelentene semmit,természetes hogy azóta neki is lehet már más az élet megy tovább.
2016. febr. 29. 06:50
 4/4 anonim ***** válasza:
nem múltak el nyom nélkül. de én is előre nézek.
2016. febr. 29. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!