Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/Nők, számotokra vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, számotokra vonzó, hogyha egy férfinak szilárd a jelleme?

Figyelt kérdés
Valamint mellette elmúlik minden bizonytalanságotok és fix pont (lehetne) az életetekben?
2016. márc. 5. 12:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolat esetében fontosabb szempont az alkalmazkodóképesség.A szilárd jellem részben ellent mond ennek,ezért szerintem nem feltétlenül jelent előnyt.

38F

2016. márc. 5. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha az enyémmel összeegyeztethető, akkor vonzó, ha nem, akkor meg nincs dolgunk egymással.
2016. márc. 5. 12:37
 13/20 A kérdező kommentje:
#12-es, ez alap dolog szerintem :) Különbözőek vagyunk. Ha a kedvedért megváltozna valaki, akkor sem lenne dolgotok egymással, tehát jobb ha már az elején kiderülnek a dolgok, nem?
2016. márc. 5. 12:40
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem derülnek ki az elején a dolgok,legalábbis nem minden.
2016. márc. 5. 12:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Észreveszem, ha valaki csak megjátssza magát. :-)
2016. márc. 5. 12:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Persze, de azért többé-kevésbé össze lehet hasonlítani az értékrendeket és akkor már kiderül, hogy össze passzol-e két személy vagy nem.
2016. márc. 5. 12:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Jó, ha Szilárd az ember :D. (jó kis dráma meg film)

Amúgy meg nekem alapvetően szimpatikus, de az már nem, ha teljesen kompromisszumképtelen. Szóval legyen határozott, legyen meg a véleménye dolgokról, ne változtassa meg a világnézetét szíre-szóra, de ha kell, tudjon alkalmazkodni a helyzethez (ugyanúgy, ahogy ezt én is megteszem).

2016. márc. 5. 14:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Csak, mert nem írtam le az alkalmazkodóképességet, mint tulajdonságot, attól még azt sem írtam, hogy ez egy hiányzó jellemvonás :D Persze érthető, hogy szóba hozzátok, mert fontos, de alapvetően nem arra akartam rákérdezni :)
2016. márc. 5. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a tuti ha valaki alkalmazkodóképes és szilárd jellem,de ezek ütik egymást.Nagyon ritkán megférnek egymás mellett,szerintem mindenki ilyen párt szeretne.
2016. márc. 5. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha azt gondolja, hogy csak a férfiaknak lehet szilárd a jelleme akkor nem. Tudod a normális, életképes nők nem bizonytalanok és képesek megteremteni maguknak fix pontjaikat, párkapcsolatot meg azért akarnak, hogy megélhessék a szerelemet, nem azért mert valami mankóra van szükségük.
2016. márc. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!