Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, számotokra vonzó, hogyha egy férfinak szilárd a jelleme?
Ezt hogy kell érteni?
Mert ha olyan típus aki szilárdan kiáll minden gondolata, döntése mellett és normális egyértelmű érvek ellenére is megingathatatlan, valamint bele sem von a döntéseibe,életébe akkor nem vonzó, sőt...
az attól függ.
a szilárd következeteset jelent? kitartót? célratörőt? törtetőt? hajthatatlant? makacsat? asztalra csapást, ha megmondom a véleményem?
azt szeretem, ha tisztában van magával, tudja, mit akar az élettől, és tesz is érte. szeretem, ha az állandó bizonytalankodásával nem tesz tönkre mindent. szeretem látni, hogy boldogul és halad azzal, amit eltervezett.
nem akarom gyógyírnak minden bizonytalanságra, csak érzelmileg. azaz nem kérek eltartást, karrieregyengetést, hogy elintézzen helyettem mindent.
fix pont... hát persze, szeretném biztosan érezni, hogy azért van velem, mert szeret. és akkor valószínűleg még holnap is fog.
Mindenkinek szilárd a jelleme. A jellem viszonylag korán kialakul, onnantól kezdve szilárd. Gondolom itt most inkább arról van szó, hogy szilárd az értékrendszere, nem változtatja naponta a véleményét, következetes, megbízható, korrekt, nem csinál segget a szájából. Így igen, határozottan vonzó.
Egy bizonyos szintig. Amikor ez átcsap makacsságba, meggyőzhetetlenségbe, akkor már inkább fárasztó, mint vonzó.
Összetettebb kérdés ez mint amilyennek elsőre látszik.
Jobb ha a neve Szilárd és akkor egyértelműbb a helyzet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!