Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/Nők, számotokra vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, számotokra vonzó, hogyha egy férfinak szilárd a jelleme?

Figyelt kérdés
Valamint mellette elmúlik minden bizonytalanságotok és fix pont (lehetne) az életetekben?
2016. márc. 5. 12:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ez alap, de hogy nézel ki ? :D
2016. márc. 5. 12:10
 2/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. márc. 5. 12:11
 3/20 anonim ***** válasza:
igen
2016. márc. 5. 12:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hogy kell érteni?

Mert ha olyan típus aki szilárdan kiáll minden gondolata, döntése mellett és normális egyértelmű érvek ellenére is megingathatatlan, valamint bele sem von a döntéseibe,életébe akkor nem vonzó, sőt...

2016. márc. 5. 12:15
 5/20 anonim ***** válasza:

az attól függ.

a szilárd következeteset jelent? kitartót? célratörőt? törtetőt? hajthatatlant? makacsat? asztalra csapást, ha megmondom a véleményem?

azt szeretem, ha tisztában van magával, tudja, mit akar az élettől, és tesz is érte. szeretem, ha az állandó bizonytalankodásával nem tesz tönkre mindent. szeretem látni, hogy boldogul és halad azzal, amit eltervezett.

nem akarom gyógyírnak minden bizonytalanságra, csak érzelmileg. azaz nem kérek eltartást, karrieregyengetést, hogy elintézzen helyettem mindent.

fix pont... hát persze, szeretném biztosan érezni, hogy azért van velem, mert szeret. és akkor valószínűleg még holnap is fog.

2016. márc. 5. 12:16
 6/20 A kérdező kommentje:
#4-es, úgy értem, hogy van egy valódi értékrendje, egyfajta "kódexe", ami szerint éli az életét. Tehát teszem azt, egy férfi értékrendjének vallja az intelligenciát, de semmit sem tesz azért, hogy magát fejlessze, új dolgokat tanuljon, akkor az nem valódi értékrend. Ezzel ellentétben a kérdésemben említett férfi ha valamit értékrendjének vall, akkor a szerint éli az életét. Ez nem jelenti azt, hogy mindenáron a saját véleményéhez ragaszkodik és nem ért egyet azokkal, akik mást gondolnak :)
2016. márc. 5. 12:18
 7/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek szilárd a jelleme. A jellem viszonylag korán kialakul, onnantól kezdve szilárd. Gondolom itt most inkább arról van szó, hogy szilárd az értékrendszere, nem változtatja naponta a véleményét, következetes, megbízható, korrekt, nem csinál segget a szájából. Így igen, határozottan vonzó.

Egy bizonyos szintig. Amikor ez átcsap makacsságba, meggyőzhetetlenségbe, akkor már inkább fárasztó, mint vonzó.

2016. márc. 5. 12:19
 8/20 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, bocs, a válaszom írása előtt még nem olvastam a kiegészítésedet. Igen, így feltétlen vonzó.
2016. márc. 5. 12:21
 9/20 A kérdező kommentje:
#7-es, akkor kicsit pontosítok :D Bár szerintem csak nézőpont kérdése, hogy mit tekintünk szilárdnak, ha jellemről van szó. A jellemünk sokat változik (ha teszünk érte) az életünk során, ezért sem tartom igazán szilárdnak, de akkor cseréljük ki a "szilád" szót inkább "határozott"-ra :)
2016. márc. 5. 12:21
 10/20 anonim ***** válasza:

Összetettebb kérdés ez mint amilyennek elsőre látszik.

Jobb ha a neve Szilárd és akkor egyértelműbb a helyzet.:)

2016. márc. 5. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!