Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok. Valaki segítsen nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok. Valaki segítsen nekem légyszi. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Van egy srác...az elején én nem nagyon akartam tőle semmit..aztán mégis adtam neki egy esélyt úgy nézett ki a dolog h egész jól alakul... megbeszéltük h nem sietjük el hagyjuk had alakuljon.. Ott tartottunk,hogy egyenlőre legyen szexkapcsolat de nem ugy mint a filmekben h szex és mindenki megy a maga utján..ott aludtam elvitt dolgozni vacsorát csinált mire melóból oda értem.. féltékeny volt..aztán én elmondtam neki h nekem ez kevés én azt szeretném ha együtt lennénk normálisan.. Erre ő hogy neki nem megy átverni meg nem akar... én nem keresem ő az aki mindig ír nekem aki mindent megjegyez.. kis viccesen faggat h pasizok e h van e valakim...azt mondja hiányzom neki és h szeret meg imád... Ha nem kellek neki miért keres? Miért nem hagy békén? próbáltam azt is h nem válaszoltam neki...akkor jöttek sorban az üzenetek h miért nem írok?mi baj van? Mit csináljak? miért csinálja ezt? köszi előre is mindenkinek.. és kérlek titeket h ne legyetek bunkók..ígyis épp eléggé fáj már nekem ez az egész...beleszerettem...

2016. márc. 1. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Érdekes eset. De szerintem állj elé és mond el hogy küzdjön érted! Vállaljon fel, és legyen veled kapcsolatban! Mind addig még nem tesz érted ez olyan hogy szenvedhet, betegesen féltékeny lehet....akkor sem működik.
2016. márc. 1. 17:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommented... En mar el mondtam neki,hogy mit szeretnek..tudja nagyon jol h en akarnam ezt az egeszet vele.. De azt mondta neki valamiert nem megy...nem erti sajat magat... Ha tenyleg nem erdekelnem..nem keresne nem lenne "ketsegbe" esve h nem irok vissza neki... Vagy en latom rosszul?
2016. márc. 1. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem akar kapcsolatot de még szexelni összejártok? Ez azért nem olyan nagy rejtély ám. Én a helyedben leállnék vele, minden szempontból az lenne a legjobb ha ezt befejeznétek. Ha tartod magad és eltűnsz egy kicsit még az is benne van a pakliban, hogy rájön, hogy hiányzol neki ha meg nem is keres akkor csak magadat kínoztad volna vele amúgy is! :/
2016. márc. 1. 21:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Epp ez az..hogy en nem keresem ot...o az aki rendszeresen ujra felkeres... Es o sajat maga elmondja,hogy hianyzom neki.. Es hogy sajat magat nem erti...
2016. márc. 2. 04:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Most nincs koztunk semmi... Meg is keres...erdeklodik
2016. márc. 2. 06:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyilván fenntartja az érdeklődést hátha megkap még. Ha komolyabbat akarna komolyabban lépne, ez nem is kérdés!
2016. márc. 2. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
ne hidd el neki ha azt mondja h szeret. Mondani bármit lehet, de ahogy leirtad, a cselekedeteivel nem azt mutatja. Azert keres folyton,mert fél hogy elvesziti a szexpartnerét...ha tényleg komolyabban érdeklődne felőled akkor nem tudná elviselni, h te akár mással is lehetsz, és nem nagyon érdekelnék más nők
2016. márc. 4. 18:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Most ott tartunk,h felfuggesztettem a face profilom... Arra voltam kivancsi meg keres e ha nem lat ott fent...es tegnap este felhivott :) azert ez jelent valamit mar nem?
2016. márc. 5. 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: És csak ilyenkor hív fel mikor neten nemér el?
2016. márc. 5. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jellemző a nőknél ez a jelenség. Bármennyire lehet evidens valami, mondhatja ezer ember az ellenkezőjét valamit mindig belelát vagy belemagyaráz ameddig fűbe nem harap. Utána meg fogja a fejét , h milyen hülye volt.
2016. márc. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!