Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti hogy döntitek el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy döntitek el, hogy a lehetségesek közül, mégis kit választotok? Hosszú távra

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, és a kérdés, hogy ha van 4-5 jelölt, akiből felvehetnéd/folytathatnád a kapcsolatot, hogy döntöd el, hogy nem, mert Vele jobb lesz. Tudom, hogy ez a kérdés főleg plátói, de mégis szeretnék kicsit más fejébe is belelátni.

Teszem azt, minden elérhetőséged megváltozott, és nem érnek el. Akkor hogyan nyitsz, hogy rangsorolsz?

#házasság #szerelem #igazi #partnerkapcsolat #hosszú távú elköteleződés
2016. febr. 29. 00:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem szokott 4-5 udvarlóm lenni. Illetve volt, de akkor sokkal többen nyomultak. Ez egy gyárban volt. Ugy szortíroztam, hogy a gyökérkéket kihúztam.

Pl, aki azzal nyit hogy jön és fogdossa a derekam, vazy beszorít a sarokba hogy érezzem a férfi felsőtestének közelségét, ezeknek kuka. Lehet még végzettséggel, beosztással is szűkíteni a körön, bár tudom ezért le leszek pontozva, de gondoljatok bele egy azon termelő cégnél összejött pár:segédmunkás középvezető. Valahogy gondolni lehet hogy nem egymást kersték.

2016. febr. 29. 08:42
 12/20 PearlDiver ***** válasza:
#8 ugye tudod, hogy a válaszod egy elég vaskos önellentmondás? :D
2016. febr. 29. 19:57
 13/20 A kérdező kommentje:
11-esnek külön köszönöm!
2016. febr. 29. 20:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, és egy "lehetségesnek" is rohadtul örülnék, egész eddigi életemben összesen nem volt négy-öt.
2016. márc. 4. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azzal lennénk akihez vonzódom. És ez nem agyban dől el. Pontozásokkal, meg rangsorral...
2016. márc. 4. 22:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez a kérdés elég nagy éretlenségre vall. Mindenki az alapján dönt, hogy mi legfontosabb számára a másikban. Ha valaki szereti az okos, vicces pasikat, egyértelmű, hogy nem a buta, unalmas jelöltet fogja választani. Akinek fontos a pénz, az nem áll össze egy munkanélkülivel. Alaposan végig kell gondolni, mit vársz el egy pasitól, mivel a nőket sokszor éri az a vád, hogy meg akarják változtatni a partnerüket. Éppen emiatt. Olyat keress, aki a leginkább megfelel az igényeidnek, hogy később ne akard megváltoztatni. Van az a "rosszfiú" tipus. Minden lány oda van érte, és abban reménykedik, hogy a srác majd miatta, de csakis miatta megfog változni. Vigyázz az ilyenekre, tudd, hogy mit akarsz, és egyből kisebb az esélye a rossz választás lehetőségének.
2016. márc. 4. 22:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz.Én is először küllemre rostáznék.Aztán meg talán az alapján,hogy ki a legrugalmasabb,ki az aki mindig a konstruktiv megoldást keresi illetve ki a legérettebb.Ezek a legfontosabbak szerintem.
2016. márc. 5. 00:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert lennek éretlen ha 4 eddigi pasimbol kell valasztani. De köszi! Remelem most jobb Neked h beszoltal. Keress masik topikot!
2016. márc. 5. 04:07
 19/20 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Ez neked beszólás, amikor még azt is írom "ne haragudj"? Jó, keresek más topikot. Nekem aztán oly mindegy, hogy kit választasz.

2016. márc. 5. 10:09
 20/20 anonim ***** válasza:
xd
2023. jan. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!