Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők és a pénz, társkeresés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és a pénz, társkeresés?

Figyelt kérdés
Múltkor olvastam a Huszonnégy órában a nők társkeresési szokásairól,mármint hogy tízből nyolc nőnél erősen a pénz dominál hogy kit fog választani párjául,mi végre hát akkor a sok romantikus film meg a sok csecsebecse,ha egyszer így van,én férfi vagyok de ha ránézek egy nőre soha nem a pénzére gondolok hogy mennyi van neki,szerintem az számít hogy jól érzik-e magukat együtt vagy sem, akkor most olyan álszentnek érzem az egészet,nos?

2016. febr. 28. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
mitakarsz?
2016. febr. 28. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Figyelj kérdező őszinte leszek, viszonylag csinos nő vagyok és állandóan csapják nekem a szelet a pasik. A legtöbb csak AZT akarja, szóval nehéz valakit megítélni, mert szinte minden férfi hazudik.

Nade ha neked állandóan mondjuk csak a példád kedvéért 10en csapnák a szelet akkor, nem a leggazdagabbat választanád? Most őszintén. Pláne, hogy nagyon kevés az erdeti férfi manapság. Nyilván a legalkalmasabb pasikat választjuk nem értem miért olyan furcsa ez. Nyilván nem csak ez számít egy férfiben, de belsőre a legtöbb ugyan olyan szinte teljesen.

2016. febr. 28. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Bizonyos értelemben mindenkinek fontossá válik idővel a pénzkérdés is, ha nem csak járogatni akar. Pl. ha hosszú távra tervez egy pár, akkor fontossá válik a közös megélhetés, amit nem feltétlenül a szülők pénzelnek. Ha egy nő dolgozik és van jövedelme, amiből fenn tudja tartani magát, akkor jogos lehet, hogy a férfi is hasonló szinten legyen. Ha valakinek olyan a jövedelme, hogy még egy ember eltartása nem fér bele, akkor a minimum egyforma jövedelmi szint nem hiszem, hogy olyan borzasztó nagy igény lenne.

Te pl. eltartanál egy élősködőt? Nekem van egy nagybátyám, akinek a neje leszázalékoltatta magát, nagybátyám meg balek módon elnézte ezt neki.

2016. febr. 28. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát... NEm mindenki, de sok van aki így reagál, ha látja rajtad a lóvét.

[link]

2016. febr. 28. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
7%
Hát a nőket általában a fas..ijuk emeli ki,ruházza fel , és ha ránézel egy nőre ne is gondolj olyanra ami nincs nekik,jobb esetben kapnak egy kis zsebpénzt amit villámgyorsan elköltenek:)
2016. febr. 28. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
5: Engem nem a "fasz..im" emelt ki és öltöztet. Nem kell általánosítani ennyire. Egy jól öltözött nő is független aki maga fizeti a kiadásait.
2016. febr. 28. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Annyira tipikus ez a minden nő a pénzre megy duma... és nagyon olcsó és unalmas... Tanult nő vagyok, jó keresettel és elárulom nektek az előző pasim csak a pénzemért hajtott rám. 10 évvel idősebb volt tőlem, de semmilye nem volt, szó szerint csak adósságai.Ellenben vele, én kerülök minden adósságot és zavaros ügyet... ne legyetek kedves férfiak ilyen rohadt álszentek, mert van köztetek bőven számító és bajkeverő...
2016. febr. 28. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell általánosítani, és ennyi.
2016. febr. 28. 21:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén hogy olyan jól nem keresek hogy eltartsak egy másik embert is belőle ,de ha keresnék annyit eltartanám a csajt ha jól megvagyunk.
2016. márc. 1. 05:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az az ideális, ha mindkét fél képes arra, hogy eltartsa saját magát. Ez függetlenséget jelent a nőnek is. Ha rossz a kapcsolat és nincs anyagilag kiszolgáltatva könnyebben leléphet. Ezenkívül a közös család alapításnál is jól jön az, ha a pár tagjai keresnek annyit, amennyi a kiadásaikat fedezi. Az anyagiak fontosak ahhoz is, hogy ne szűkölködjenek és a pénz miatt ne legyenek súrlódások. Mindenki életében vannak olyan szakaszok, amikor nehézségekbe ütközik, ezek lehetnek anyagiak is. Egy megfelelően fizető képesítéssel vagy többel az ilyen időszakok száma leredukálható. A romantikus filmek pedig az emberek vágyait testesítik meg, mert szerintem mindenki vágyik egy harmonikus és boldog kapcsolatra, de nagyon sokan olyan kompromisszumokat hoznak meg, amivel már nem olyan szívesen élnek együtt.
2016. márc. 2. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!