Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es pasik, beloletek ez mit valt (ana) ki?
Figyelt kérdés
Szoval hazasok vagytok es szerelmesek egy hazas nobe, a lenyeg h x eve nem lattatok egymast es hirtelen meglatsz rola egy videot, amin o van. A videon nincs hang es csak a lany feje van rajta ahogy mosolyog, es igazgatja a hajat:-)) (eleg bena lett)
Szoval az, h latjatok, az sziven utne? Merthogy x ev utan ez az elso alkalmom h kvazi "latjatok":-))Belolem nokent forditott esetben rengeteg dolgot valtana ki, konkretan infarktust kapnek, de legalabbis felkavarna:-))
Koszi a velemenyeket:-)
2016. febr. 28. 18:23
1/6 A kérdező kommentje:
A tortenetben szereplo karakterek feherek, besorolasuk "caucasian", az egyik angol, a masik felig angol felig magyar, ha mar fajkerdes, de Darwin jobban tudja:-)
2016. febr. 28. 19:16
2/6 A kérdező kommentje:
Ez egy nyolc masodperces feszbuk video amit profilkepnek toltott fel a lany (igen ilyen lehet UK-ban es Californiaban)
2016. febr. 28. 19:18
3/6 A kérdező kommentje:
Ez a ket valasz annak az illetonek szolt aki faji kerdeseket vitatott, de valaki jelentette (nem en) es az adminok toroltek.
2016. márc. 1. 09:20
4/6 anonim válasza:
Személy szerint sziven nem ütne, viszont a kiváncsiságomat megmozgatná,ha x éve nem láttam és viszont látom,érdekelne mi van vele,hová sodorta az élet,a házasságomat azonban nem rugnám fel csupán ezért,ami volt elmult el kell engedni,és azzal törödn ami van,főképp ha a jelenlegi házastársal is boldog vagy :)
5/6 anonim válasza:
Voltam néhányszor szerelmes, így tudom, mekkora különbség tud lenni szerelem és szerelem között. Egyetlen hölgy emléke kavarna csak föl, de ő sem végzetesen.
6/6 A kérdező kommentje:
Miguel: ez arra az elethelyzetre vonatkozik, ha meg mindig szereted az illetot annak ellenere, h ezer eve nem talakoztatok:-)En erre ertettem, h engem felkavarna forditott esetben, ha meg mindig szeretnem:-))
2016. márc. 19. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!