Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit tennétek, gondolnátok ha így vallana szerelmet valaki?
Egy lány egyszer elmmondja nektek hogy szeret valakit,nem tudja sehogy elfelejteni,elmondja nektek hogy nem meri elmondani az illetőnek,még nem mondta el stb.
Legközelebb bevallja nektek hogy rólatok beszélt valójában,de nem mert mindent rögtön el mondani,nem akart "lerohanni" titeket.
Kérlek 2 szempontból is válaszoljatok:
1.Mit tennétek ha tetszene a lány
2.Mit tennétek ha nem szeretnétek őt.
Csak sima véleményeket várnék,hogy ti mit tennétek.
Ha tetszene biztosan megölelném magamhoz szorítanám és megcsókolnám.
Ha nem tetszene akkor , mivel túl őszinte vagyok még ha fáj is, megmondanám, hogy köztünk nem lesz semmi.
nő vagyok, és ez így is sokkoló. te lehet, hogy cukiságnak szántad, de ha szeret, szereztél neki pár gyötrő napot.
fordított helyzetben én túlzásnak tartanám ezt a körülményeskedést, az egyenesség jobban bejön.
Nem vagyok benne biztos mit érez...
És nem akartam megsérteni.Én magam is szenvedtem már eleget ilyenek miatt,tudom milyen rossz.
De nem tudtam/tudom mit érez,és ki is akartam deríteni hogy mit szólna egy vallomáshoz.
sajnos ezt így nem lehet megelőlegezni.
hogy reagált?
1.Meglepődnék, kicsit összezavarodnék, valószínűleg, amilyen hülye vagyok rávágnám, hogy a múltkor miért nem ezt mondta (nem leteremteném)
2.Valószínűleg félrehívnám kettesben beszélgetni és elmondanám neki, hogy nekem nem jön be.Ha barátok voltunk előtte, akkor megmondanám neki, hogy ha úgy gondolja, hogy képes lenne folytatni úgy, ahogy a vallomás előtt, akkor maradjunk barátok.Aztán persze, hogy ez működik-e az már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!