Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott nekem a barátnőm pasija, ti mit tennétek?
Barátnőm hónapok óta panaszkodik, hogy már nem működik úgy a kapcsolatuk, mint az elején. Próbált beszélni erről a fiúval, de az bizonygatta, hogy szereti, stb. Sok mindent megpróbált, hogy újra fölélessze a szikrát, de azt mondta nem változott semmi.
És tegnap átjött a fiú, olyan furcsa volt, kérdeztem, valami baj van? És akkor elmondta, hogy már rég nem érzi azt a barátnője iránt, amit az elején, csak azért maradt vele, hogy így a közelembe maradhasson, mert szerelmes belém, csak rám tud gondolni, mikor vele volt, akkor is engem képzelt a helyébe.
Hát én szóhoz se jutottam, amikor kicsit észhez tértem, mondtam, hogy menjen innen mert látni se bírom.
Ti ilyenkor mit tennétek?
L/19
Ugyanezt, mint te. Szerintem jól tetted, hogy elküldted, már féltem, hogy az lesz a kérdés vége, hogy te is viszont szereted :-D
Szerintem a következő lépés, hogy eldöntsd, mit kezdesz a barátnővel... Elmondod neki vagy sem.
Jól gondold meg, én egyszer elmondtam és én is hibás lettem a végén, de reméljükk a te barátnőd érettebben tud gondolkodni.. :-)
:D Ez inkább egy olyan trükk, hogy a pasinak kellett a barátnőd, kellettél volna te is ,aztán meg a következő...
Remélem nem találkozol még egy ilyennel(pedig a pasik többsége ilyen én is pasi vagyok, de nem ilyen) és a barátnődnek el kellene mondanod, hogy odament és ezt mondta és hogy elküldted.
Nyilvánvaló, hogy nem érdekli a barátnőd és igen lehet rád fog haragudni (ha buta), de akkor is legalább talán megszabadul ettől a pasitól.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!