Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl sokat keresem skype-on/fac...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat keresem skype-on/facebook chaten? (főleg pasik véleménye)

Figyelt kérdés

4 hónapja van barátom. Nem akarom elszúrni már most nagyon szeretem. Szerintetek mennyi ráírás/keresés idegesíti már a pasikat? Mondjuk egy nap hányszor írhatok/kereshetem hogy ne legyek nyomulós és rajta lógós. (olyan napokra gondolok, amikor nem tudunk talizni). Túls sok smile is idegesítő tud lenni? (szivecskés smile,és társai)

Ja és lehet messze menő következtetéseket levonni abból, hogy milyen gyorsan ír vissza, hogy köszön el ( puszi, csók stb.)

Miből láthatom, hogy nincs kedve idegesíti.

Mindig várjam meg míg ő keres?

Huszonévesek évesek vagyunk.

Köszi :)

24/L

2016. febr. 15. 19:42
 1/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem te is ráírhatsz, nem kell mindig megvárni, hogy ő írjon. Az a legjobb, ha egyensúly van. Amúgy meg engem az sem zavarna, ha egész nap beszélnénk, de van aki nem így éli a kapcsolatait, lehet a párod sem ilyen fajta. Ha idegesíti vagy unja a dolgot, akkor rövid, érdektelen válaszokat ad illetve sosem ír magától semmit.
2016. febr. 15. 20:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha felhív telefonon (ált 1 nap 1x) és közbe ő is ír először (engem nehéz megelőzni :) ). Akkor az jó? 10/8-szor visszaír.
2016. febr. 15. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, bármennyit ír a lány. Telefonból mondjuk elég napi 1.
2016. febr. 15. 20:37
 4/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Az úgy jó, mondjuk ezt a 10-ből 8-szor ír vissza dolgot furcsállom, van amire nem ír semmit?
2016. febr. 15. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Pl. mondjuk úgy kisebb jelentőségűekre nem írt. Vagy mondjuk délelőtt ráírok kérdezek arra úgy ír néha vissza kérdez, de sokszor olyan lezáratlan. Vagy nem ír semmi más már. (ilyenkor egy elköszönést igazán írhatna).

Köszi eddig várok még véleményt tapasztalatot :)

2016. febr. 15. 20:51
 6/8 Sidd ***** válasza:

Itt is kimaradt 1 fontos infó : A pasi dolgozik, suliba jár, vagy mit csinál amikor nincs veled napközben ?

Ha meló miatt nem tud gyorsan reagálni, az teljesen normális.

Nekem amúgy tetszik, ha 1 nap 1 telefonhìvás és akár több üzenetet vagy smst kapok :)

27 F

2016. febr. 16. 12:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Dolgozik napközben. De számítógépen.

Jó csak tudjátok nem akarok túl ragacs lenni

2016. febr. 16. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
napi 10x írsz,plusz 1x beszéltek.. de, ragacs vagy.. ha nem reagál,idegesíted,nem akar írni,ott a főnök a nyakán,tehát zavarod stb.. hagyj egy kis szusszanást neki..
2016. febr. 17. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!