Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat keresem skype-on/facebook chaten? (főleg pasik véleménye)
4 hónapja van barátom. Nem akarom elszúrni már most nagyon szeretem. Szerintetek mennyi ráírás/keresés idegesíti már a pasikat? Mondjuk egy nap hányszor írhatok/kereshetem hogy ne legyek nyomulós és rajta lógós. (olyan napokra gondolok, amikor nem tudunk talizni). Túls sok smile is idegesítő tud lenni? (szivecskés smile,és társai)
Ja és lehet messze menő következtetéseket levonni abból, hogy milyen gyorsan ír vissza, hogy köszön el ( puszi, csók stb.)
Miből láthatom, hogy nincs kedve idegesíti.
Mindig várjam meg míg ő keres?
Huszonévesek évesek vagyunk.
Köszi :)
24/L
köszi a válaszokat.
Pl. mondjuk úgy kisebb jelentőségűekre nem írt. Vagy mondjuk délelőtt ráírok kérdezek arra úgy ír néha vissza kérdez, de sokszor olyan lezáratlan. Vagy nem ír semmi más már. (ilyenkor egy elköszönést igazán írhatna).
Köszi eddig várok még véleményt tapasztalatot :)
Itt is kimaradt 1 fontos infó : A pasi dolgozik, suliba jár, vagy mit csinál amikor nincs veled napközben ?
Ha meló miatt nem tud gyorsan reagálni, az teljesen normális.
Nekem amúgy tetszik, ha 1 nap 1 telefonhìvás és akár több üzenetet vagy smst kapok :)
27 F
Dolgozik napközben. De számítógépen.
Jó csak tudjátok nem akarok túl ragacs lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!