Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsarol a párom, és lelkileg terrorizált. Jól cselekedtem?
"Nem beszéltem vele 3. napja"
Ha megtudod, hogy elvetette valóban a gyermeketeket, tartsd is meg ezt a jó szokásod. Nem veszítesz semmit ezzel a nővel. Én csak szegény másik két gyereket sajnálom. :(
Undorító egy nő. Hogy tud elvetetni egy magzatot, akinek már kifejlődött mindene,aki ott kalimpál a kis kezeivel meg lábaival az ultrahangos felvételen?
Hányok. Téged nagyon sajnállak. Felejtsd el ezt a nőt egy életre. Ritka kegyetlen.
:D:D:D najó.. ezt a kérdést negyedjére teszi ki.
Mindig a nőt szapulja, persze, legelőször még imádta..
Már a 3.kérdésnél utálja, mint a szart.
Nagyon aljas tudsz lenni, nekem privátban írtad, hogy ez a nő a mindened, itt meg elhordod, teljesen másképp előadva a sztorit.
Reménytelen vagy, nem is csodálkozom semmin.
Annyira férfi vagy, hogy nem tudsz elé állni, inkább 4x kiírod, mindig máshogy..
unalmas.
Halljuk már végre az ő verzióját is..
Egyszer azt írod, hogy Ő DIREKT NEM VÉDEKEZETT, AMIRŐL TE NEM TUDTÁL"XD".....
most meg megkért rá..
Hülyíted itt a népet teljesen..Attól, hogy megint itt sírsz a semmin, nem jutsz előrébb, nem fog változni semmi, bár, ha tényleg ilyen vagy otthon is, ennyire kétszínű, akkor ne is csodálkozz semmin.
Zsarolásról eddig szó sem volt, eddig imádtad..meg mennyire szent lélek, most már hirtelen zsarol is :D
Beszéld ezt meg VELE. Itt hiába játszod rómeó és júliát.
De mérges vagyok az ilyen emberekre, mert minden nap másítják a sztorijukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!