Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a párotokról akkor, amikor többször visz titeket fárasztóbb kirándulásokra, sportokra azért, hogy nehogy felszedjetek pár kilót, de lelkileg szinte egyáltalán nem figyelmes és odaadó veletek?
En mindig vekony voltam, de a volt ferjem mindig tulelo turakra cipelt, nem azert h valtoztassak az alakomon, hanme hogy tuleljek es meg tudjam vedeni magam.
35 zsakkal meneteltem folyoban harom oran at, edzettem a tengerparton es csinaltam a Navy Seal gyakolratokat, hegymaszas, mittomen szal minden ami a tulelotura resze.
Neha kimondottan ilyen taborokba jartunk kulfoldon, belfoldon kettesben csinaltunk, neha hetekig:-))Volt h teglat cipeltem a hatizsakomban valami hazbontas utan egy hegyen felelfele, engem csak bakancsban lehetett latni.
Aztan csunya szolval elve kidobtam a fszba, azota tusarku, elegans ruha, es erdonek meg a kozelebe sem megyek. En mindig ilyen nocis voltam,de amikor vele voltam total megvaltoztam.
Visszanezve a fotokat nem ertem h miert nem mondtam nemet ezekre a dolgokra??Ugrottam repulobol, volt bungee jumping, kozeli "elmeny" medvevel, farkas elol fara maszas...jeeezus. Szoval fogalmazzunk ugy h visszagndolni sem szeretek ra de teny h baromi sokat tanultam. Megtanultam a Krav Magat tobbek kozt, de soha tobbet nem mennek el ilyen pasival.
Konkretan soha.
Bárcsak az én pasim is elvinne túlélő túrára.
Nekem bejönnek ezek a fárasztó kirándulások, imádom őket, erdő mellett nőttem fel.
Viszont, ha csak azért visz el, hogy ne hízzak el és egy szép szava sincs felém, akkor mehet a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!