Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj? Mitol van ez lelkileg? Gyerekkor hatasa?
Figyelt kérdés
Idegenektol nem japok bokokat,elismerest otthon sem,a baratom szokta mondani h csinos vagyok plul de nem igen huszek a bokoknak.mert gyerekkorom ota nem szoktam kapni semmi elismerest igy nem is nagyon szeretem.mert nem tudom elhinni h igaz e.Mert sojszor mondtak csak ugy h szep a hajad de ugy gunybil csak nert nem volt jo akkor.Csak ilyen csufolasokbok szoktam kapni.es igy ha kapok bokot felnottkent udegentol egy evbe egyszer azt semhiszem el,biztos csak ugy mondja cagy negint csufolnak2015. szept. 1. 11:53
1/3 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál,hogy azért nem kapsz bókokat mert nem vagy szép?Fogadd el magad,örülj a bókoknak ha kapsz,de ne neheztelj senkire azért mert nem bókol neked.
2/3 anonim válasza:
Azért ha a barátod, mondja, hogy csinos vagy, azt már csak el kellene hinned. Miért lenne veled, ha nem tetszenél neki?
Inkább figyelj oda, hogy mikor mondja mikor nem, abból is tanulhatsz.
Akár az sem kizárt, hogy nagyon is csinos vagy, és idegenek csak azért nem mondják, mert azt gondolják, hogy úgyis tudod.
3/3 anonim válasza:
Nem. Nem gyerekkor. Viszont ismerkedhetnél a központozással, helyesírással és egyéb közhelyekkel.
Amúgy valószínűleg a kisugárzásod hiánya lehet az oka.
Ne add fel, keress magadnak valamit amiben jó vagy és lesz önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!