Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon felszínes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felszínes vagyok?

Figyelt kérdés
A barátommal két éve együtt vagyok. Mikor megismerkedtünk neki akkor volt a születésnapja, alig ismertem 2 hete, és megünnepeltem vele elég rendesen. Rá 4 hónapjára volt az én születésnapom, amikor nem volt semmi pénze, én fizettem sok mindent, szülinapomon is beültünk enni a mekibe, és én fizettem, de annyit nem mondott hogy boldog születésnapot, csak amikor már kicsit húztam a számat, hogy megköszönthetne.... És este fél7 körül írt egy köszöntő sms-t, de még csak egy szál virágot sem volt képes adni, és amikor ezen besértődtem akkor ő kiakadt hogy most minn vagyok fennakadva és elment tőlünk.....azt beszéltük meg hogy megünnepel majd, de még 3 hónapig nem volt pénze, utána meg elfelejtődött nála ez a dolog. Sajnos ez bennem a mai napig megmaradt, mert én alig ismertem és próbáltam szépen megünnepelni vele a születésnapját, ő meg a kapcsolatunk elején ezt le se szart, holott sztem 300 ft egy szál rózsáért nem sok, nem azzal volt a bajom hogy nem adott nemtom milyen ajándékot, hanem hogy egyáltalán nem érdekelte a dolog. Ennek ellenére szeretem őt nagyon, de mégis bánt néha a dolog..... ti mit gondoltok erről?

2016. febr. 27. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy olvasod-e az üzenetet kérdező. Én azt gondolom, hogy ha valaki szereti a másikat, akkor egy születésnap nem teher (főleg a kapcsolat elején), hanem ürügy arra, hogy lehessen kedveskedni. Ehhez érettség kell, és ha ő ezt nem tartja fontosnak, attól még a másiknak meg lehet adni ami jól esik neki. Lehet az is, hogy elfelejtette, és amúgy is maga körül forog. De az biztos, hogy egy szülinapi meglepetés nagyon jó alkalom arra, hogy a másiknak lehessen "bizonyítani" az odafigyelést, azt hogy fontos, azt hogy kedves a személy számára. Ezt nem kell összekeverni a családi/karácsonyi kényszeredett ajándékvásárlásokkal, mert egy kapcsolatban ez nagyon is tud bensőséges lenni, és ha vevő rá a másik, akkor nagyon nagy öröme lehet a gondoskodás kifejezése miatt, az odafigyelés miatt.
2019. aug. 11. 09:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagyunk egyformák. Én is az a típus vagyok, aki minden ünnepet szàmon tart, megünnepel, mert hiszen annyi szürke hétköznap van, miért ne tenném? Viszont van olyan baràtom, aki kifejezetten utàl minden ünnepet. Én màr csak azért is , juszt is reggeltől estig köszöntöm. :)

De mivel tudom ő milyen, nem idegeskedem azon ha ő nem viszonozza ugyan úgy az én ünnepemen. Vagy eltudod ezt fogadni, vagy nem , rajtad múlik. Én nem engedem, hogy engem megvàltoztasson, àtformàljon, de én sem teszem vele. Elfogadom a különcködését, ennyi.

2019. aug. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!