Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a korkülönbség és a külső tényezők miatt nem jöhet össze? Jogos vagy felszínes? 25N
Na tehát. Van egy jó fiú ismerősöm, barátom. Kapcsolatban él, bár szerintem komoly defekt van azon a kapcsolaton, ha más lány felé nyit. Olyan ember, akinek szüksége van egy biztos pontra az életében. Illetve sajnálja otthagyni...
Sokszor sodródott felém, de legtöbbször vagy figyelmen kivül hagytam, vagy egyszerűn nem vettem komolyan a célzásait. De aztán lejött, hogy ő ezeket komolyan gondolja.
Igazából annyi a lényeg, hogy valószínű szeretné, csak ugye idősebb vagyok nála...Mert rákérdezett: Ha én lennék az idősebb, járnál velem? A környezete /család, rokonok, barátok/, nem nézné jó szemmel. Kissé önbizalom hiányos, nehezen viseli a kritikát. Ami nembaj, de ugye nem egy hajtóerő, főleg ebben az esetben.
Jogosan vélekedhet így? Gondol azért mondta azt, 'ha ő lenne idősebb', mert ez zavarja, nem? /5 évvel fiatalabb/
Mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!