Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felszínes vagyok?
Most mint vársz,mit írjunk?
Mindig az ilyen szánalmas,tirpák bunkók azok akikért odavan egy nő,aki meg kedves,figyelmes az lúzer!
"Alig ismertem 2 hete"
De azért megünnepelted vele elég rendesen. :D
Egy 2 hete "ismert" ember még idegen.
Biztos a felnőtt párkapcsolatok kategóriában vagyok?
Nem felszínesség, igazad van, de bolhából csinálsz elefántot.
Értem, hogy bánt, értem, hogy eszedbe jut. Mikor aktuális volt, akkor összevesztetek rajta - gondolom, mivel azóta is együtt vagytok, utána megbeszéltétek... És nyilván elmondtad neki, hogy ez neked mennyire rosszul esett. Ha a srácnak nem olyan az EQ-ja, mint egy darab botnak, akkor legközelebb ő is jobban fog figyelni az ilyesmire.
Viszont utólag kár ezen pörögni. Megtörtént, túléltétek, szereted, ő is szeret. Oké, egyszer elcs.szte. De ha más gond nincs, akkor miért kell rugózni ezen?
Lehet hogy maga alà került hogy ö nem tud olyan szinten viszonozni neked ahogy te ünnepelted öt es szanalmasnak tartans magàt ha csak egy viragga allt volna eled es legszivesebben kibujt volna az egesz alol.
Engem is sokszor zavarba ejt es kellemetlen ha a masik mindenét kiteszi nekem azaz belead apait anyait en meg nem tudom viszonozni es igy folyamatosan azt erzem hogy "tartozom"neki es mivel en nem tudok ugy adni es ötletem se lenne mit mert kenyszerböl görcsölesböl jön, igy ez feszkot csinal bennem es kellemetlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!