Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon felszínes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felszínes vagyok?

Figyelt kérdés
A barátommal két éve együtt vagyok. Mikor megismerkedtünk neki akkor volt a születésnapja, alig ismertem 2 hete, és megünnepeltem vele elég rendesen. Rá 4 hónapjára volt az én születésnapom, amikor nem volt semmi pénze, én fizettem sok mindent, szülinapomon is beültünk enni a mekibe, és én fizettem, de annyit nem mondott hogy boldog születésnapot, csak amikor már kicsit húztam a számat, hogy megköszönthetne.... És este fél7 körül írt egy köszöntő sms-t, de még csak egy szál virágot sem volt képes adni, és amikor ezen besértődtem akkor ő kiakadt hogy most minn vagyok fennakadva és elment tőlünk.....azt beszéltük meg hogy megünnepel majd, de még 3 hónapig nem volt pénze, utána meg elfelejtődött nála ez a dolog. Sajnos ez bennem a mai napig megmaradt, mert én alig ismertem és próbáltam szépen megünnepelni vele a születésnapját, ő meg a kapcsolatunk elején ezt le se szart, holott sztem 300 ft egy szál rózsáért nem sok, nem azzal volt a bajom hogy nem adott nemtom milyen ajándékot, hanem hogy egyáltalán nem érdekelte a dolog. Ennek ellenére szeretem őt nagyon, de mégis bánt néha a dolog..... ti mit gondoltok erről?

2016. febr. 27. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ritka az, hogy egy párkapcsolaton belül mind a két fél azonos intenzitással szeresse egymást. (Arról nem is beszélve, hogy ugyanolyan módon fejezzék ki.) Ez egy igen gyakori probléma. Ennélfogva nem hiszem, hogy felszínes vagy, csupán máshogy és más mértékben fejezitek ki egymás iránt a szeretet.
2016. febr. 27. 12:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy felszínes. Ez a fiú-férfi egy bunkó.
2016. febr. 27. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Most mint vársz,mit írjunk?

Mindig az ilyen szánalmas,tirpák bunkók azok akikért odavan egy nő,aki meg kedves,figyelmes az lúzer!

2016. febr. 27. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:

"Alig ismertem 2 hete"

De azért megünnepelted vele elég rendesen. :D

Egy 2 hete "ismert" ember még idegen.

Biztos a felnőtt párkapcsolatok kategóriában vagyok?

2016. febr. 27. 14:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy felszínes. Neki kellene felfognia, hogy mit tett, és kicsit megdolgoznia, hogy helyrehozza a kárt.
2016. febr. 27. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem felszínesség, igazad van, de bolhából csinálsz elefántot.

Értem, hogy bánt, értem, hogy eszedbe jut. Mikor aktuális volt, akkor összevesztetek rajta - gondolom, mivel azóta is együtt vagytok, utána megbeszéltétek... És nyilván elmondtad neki, hogy ez neked mennyire rosszul esett. Ha a srácnak nem olyan az EQ-ja, mint egy darab botnak, akkor legközelebb ő is jobban fog figyelni az ilyesmire.

Viszont utólag kár ezen pörögni. Megtörtént, túléltétek, szereted, ő is szeret. Oké, egyszer elcs.szte. De ha más gond nincs, akkor miért kell rugózni ezen?

2016. febr. 27. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy felszínes, de ez a 2016-os kérdés miért lett kiemelve? Azóta is együtt vagytok?
2019. aug. 11. 03:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Én névnappal jártam így, azóta sem kaptam ajándékot, pedig már egy hónap eltelt, pedig én imádok ajándékozni, tudja hogy nekem is sokat jelent, hogy ezeket megunnepeljuk. És nem azon van a hangsúly, hogy mit ad, hanem a gesztusok, de hogy egyszerűen annyira nem vette a fáradtságot, hogy vegyen egy szál virágot... igenis dühít, mert amúgy szeretjük egymást.
2019. aug. 11. 07:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy maga alà került hogy ö nem tud olyan szinten viszonozni neked ahogy te ünnepelted öt es szanalmasnak tartans magàt ha csak egy viragga allt volna eled es legszivesebben kibujt volna az egesz alol.

Engem is sokszor zavarba ejt es kellemetlen ha a masik mindenét kiteszi nekem azaz belead apait anyait en meg nem tudom viszonozni es igy folyamatosan azt erzem hogy "tartozom"neki es mivel en nem tudok ugy adni es ötletem se lenne mit mert kenyszerböl görcsölesböl jön, igy ez feszkot csinal bennem es kellemetlem

2019. aug. 11. 07:49
 10/12 anonim ***** válasza:
9. vagyok. Szoval kellemetlen erzes amugy is nemhogy még a masik ha a tetejebe szamon is kér. Az tenyleg ratesz még egy jo nagy lapattal hogy viszonozni sem megy ahogy akarnam, de görcsölök is rajta, de el is vàrjàk, azaz kenyazeresen tartozom is igy màr ezzel, ez még plusz görcsöles, aztan hogy be is szolnak felemlegetik, az tenyleg mar az i re a pont
2019. aug. 11. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!