Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet hosszútávon párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet hosszútávon párkapcsolat hogy én értelmiségi vagyok a szerelmem meg szakmunkás? 23/L

Figyelt kérdés

10 hónapja ismerem a szerelmemet a szakmunkás én értelmiségi.Úgy veszem észre a szerelmemet elégé érdekli, hogy mivel foglalkozom a gyakorlatban is a tanulásban is viszont úgy veszem észre, hogy próbál azonosulni velem például kikérdezz úgy hogy kezébe adom az anyagot stb. Viszont nem igazán érti mi az én munkám. Nem érti mit miért szeretnék tenni például mesterképzést.

Én történelmi illetve szociológiai kutatásokat is végzek ezt sem érti minek pedig már elmagyaráztam neki többszőri is de még se érti.

Megmondom őszintén szerintem az, hogy ő kikérdezi az anyagot, meg felolvasson neki néha azt csak miattam a szerelem miatt teszi valójában nem érdekli.

Mindig csak azt mondja milyen okos vagyok és mennyi tapasztalatom van ennyi idősen.

2016. febr. 24. 22:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, h athidalhatatlan kulonbseg van koztetek, de nalunk pl nekem van diplomam a ferjemnek pedig 8 altalanosa meg egy OKJ-ja megis hihetetlenul sikeres uzletember, ertelmes, intelligens (maskent nem mentem hozza felesegul).

A gond az, hogyha konfliktus van akkor kijon belole a kisebbsegi erzese es akkor kevesnek erzi magat hozzam, mindenre gunyos megjegyzest tesz csakugy mint a csaladja:-))

En ezen altalaban rohogok mert 98 szazalekban tokeltesen mukodik a kapcsolatunk, szoval ezen nem aggasztom magam.

Ritkan beszelek tortenelemrol, vagy irodalomrol az o es a csaladja jelenleteben, tulkepp csak akkor ha kifejezetten kerik.

2016. febr. 25. 08:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Hűha, nem vagy semmi, kérdező. :D

Én egyetemista vagyok, a barátom végzett egy szakmát és dolgozik. És? Ettől még sok dologban sokkal okosabb nálam. Van, amiről meg én tudok többet. Ez nem ennyire fekete-fehér, hogy aki diplomás, az értelmesebb. :D Jesszus, nem vagy kicsit elszállva magadtól?

Azt meg nem is értem, hogy miért kéne, hogy mindenáron érdekelje, amit tanulsz.. Már azért is tök jó fej szerintem, hogy segít neked és kikérdezi, miért kéne neki is megtanulni? Mi érdeklődünk valamennyire egymás dolgai iránt, de eszünk ágában sincs elvárni a másiktól, hogy patent legyen olyan témából, ami elég távol áll tőle..

A kérdésre válaszolva, az én véleményem, hogy nem fog működni a kapcsolatod, de nem a foglalkozásotok miatt, hanem azért, mert ennyire lenézed a párod.

22/L

2016. febr. 25. 14:08
 23/24 anonim ***** válasza:

"Megmondom őszintén szerintem az, hogy ő kikérdezi az anyagot, meg felolvasson neki néha azt csak miattam a szerelem miatt teszi valójában nem érdekli."

Hát te se lehetsz egy agytröszt, hogy ez nem jött le neked alapból. :)

2016. febr. 25. 15:50
 24/24 anonim válasza:
52%

Kedves kérdező egyik ismerősöm hasonló gondokkal küzd, remélem tudsz segíteni.

A fiúnak Iphone 5-se van

a lánynak meg Samsunk Galaxy 7-e

szerinted van értelme a kapcsolatuknak?

2016. máj. 3. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!