Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy nem való nekem párkapcsolat?
Sokan mondják, hogy keressek valami pasit, ha csak alkalmit is, mert most vagyok fiatal, de valahogy nem megy ez nekem. Voltak már pasijaim, és sok randim is, de az utóbbi 1 évben úgy érzem, hogy senkivel sincs meg igazán az összhang, nem tudok belezúgni senkibe, és ha összejönnék valakivel, csak púp lenne a hátamon, és még szabadidőm is kevés van. Én úgy gondolom, hogy így nem érdemes erőltetni egyáltalán a dolgot.
Ti mit gondoltok erről?
20/L
Nekem 3 hónapja lett vége az utolsó kapcsolatomnak és nagyon szeretek most szingli lenni,abszolút nem hiányzik egy párkapcsolat,annyi bonyodalommal jár...a szerelem is,főleg,ha viszonzatlan.
Most én sem vágyok erre,viszont ennek ellenére a pasizást nagyon élvezem,alkalmi kapcsolataim vannak,járok bulizni,ilyesmi:)Nyugi,ráérsz még a kapcsolatosdira bőven!
20L
Te próbálod neki megmondani,hogy mi a helyes?:/
Inkább vegyél példát róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!