Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat, vagy jobban fizető munkahely, de messzebb?
Figyelt kérdés
nincs mellé sztorim, csak kíváncsi vagyok, ki hogyan döntene.2016. febr. 19. 14:24
1/10 anonim válasza:
Párkapcsolat, ha tegyük fel olyan munkahelyem van, amiből megtudok élni, ráadásul az új munkahely miatt a családomtól is távol lennék
2/10 anonim válasza:
jobban fizető. arra nincs garancia, h hosszútávú lesz a kapcsolat. Aztán meg jön a jajj megbántam, h nem mentem.
3/10 anonim válasza:
A ketto miert zarja ki egymast? Nalunk mikor parom egy jobban fizeto es izgalmasabb munkat kapott egy masik varosban, akkor egy ideig tavkapcsolat volt majd utana koltoztem(mire talaltam en is munkat ott) igaz eztnem jatszanam el vegtelen sokszor, de amig nincs gyerekunk es kvazi a kozos jovonkert muszaj h rendesen keressen, na meg nemsokara, ha gyereket szeretnenk akkor is az o fizetesebol fogunk elni, szoval szeritnem megeri ilyen aldozat. Ha vmi eldugott kisvaros lett volna, ahol nincs jovonk akkor nem vallalta volna el,de igy h nekem is tetszett a celvaros, igy belevagtunk
4/10 A kérdező kommentje:
mert pl a másik fél utálja a célvárost, és nem igen akarna menni, max muszájból, mert te mész. miattad elmegy, de közben utálja.
2016. febr. 19. 14:33
5/10 anonim válasza:
Es nincs valami jobb kisvaros a kozelben? Ahonnan bejarhatna dolgozni az egyik, de jol erezne magat a masik is. Amugy meg h lehet eleve kijelenteni h en azt a varost utalom, a kozelebe sem vagyok hajlando koltozni? Szerintem minden attol fugg h mennyire alltok mindketten konpromisszum krszen a dologhoz. Nalam a ferjem mint irtam felvetette, h lennne ott egy jobb munka. Egyutt kivalasztottunk egy kisvarost a kozelben, amiben ugy gondoltam, h en is otthon ereznem magam. Nem jelentette ki kerekperec h de o odamegy hanem ketten megekrestuk a megoldast, ami mindkettonknek jo. Ha nalatok ez ilyen elvi kerdes, h marpedig engem ne tartsanak vissza, ott masok a gondok, nem a munka
6/10 anonim válasza:
Párkapcsolat.
Mit ér a jobban fizető munkahelyed, ha közben meg azért sóvárogsz, hogy bárcsak lenne melletted egy szerető társ?
Nem minden a jól fizető állás!
7/10 anonim válasza:
Munka. Párkapcsolatból lehet még kismillió életed során, de a jó munkát nem osztogatják minden bokorban. Ráadásul a muna révén lehet, hogy megismered életed szerelmét is.
8/10 anonim válasza:
Nekem sztorim is van hozzá. A párkapcsolatom 5 hónapja tartott, mikor elvállaltam ezt a melót. Majdnem 200 km-rel arrébb van, a családomat, kutyámat, mindenemet hátrahagytam. Hétvégente hazajárok, közben saját házra kuporgatok, hogy újra magamhoz vehessem a kutyámat, és a párom is hozzám tudjon költözni.
Egy igazi kapcsolat ilyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!