Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lettek unalmasak a hétköznapok most, hogy elmúlt a Valentin nap? Egy évig várhatunk megint erre a csodálatos ünnepre.
ez minket teljesen hidegen hagy... :D
akinek a valentin nap a csúcs az nem szerelmes.
persze egy IGAZI kapcsolat hullámzó, vannak csúcsok, tervezettek és váratlanak, úgyanígy vannak völgyek, és paltók is :)
az egycsúcsú kapcsolat szar..
az állandóan stagnáló meg hiábavaló.
lehet egy pár életében fontos szerepe ennek az amerikai maszlagnak, de csak ha nekik ez szívből jön, nem pedig azért h megfeleljenek a trendnek.
de akinek ezek után unalmasak a hétköznapok, az nem pár, és nem valódi kapcsolat.
Mikor van az a xar ? Én azt sem tudom, pont ennyire fogok egy Amerikai pénzszóró ünnepet komolyan venni.
Birkák.
Tudom, hogy lázító kérdés, de...
Nem unalmasak, minden nap kifejezzük, hogy mennyire szeretjük egymást, nem kell Valentin nap, hogy apró ajándékokat adjunk, mindig szervezünk romantikus programokat, immár 6 éve. Szóval nem, nem unalmas, csak azért mert nem az a nap van.
Elég baj, ha a szeretet csak Valentin napon mutatkozik meg... Annak mindennaposnak kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!