Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lettek unalmasak a hétközn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Nem lettek unalmasak a hétköznapok most, hogy elmúlt a Valentin nap? Egy évig várhatunk megint erre a csodálatos ünnepre.

Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 01:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ez minket teljesen hidegen hagy... :D

akinek a valentin nap a csúcs az nem szerelmes.

persze egy IGAZI kapcsolat hullámzó, vannak csúcsok, tervezettek és váratlanak, úgyanígy vannak völgyek, és paltók is :)

az egycsúcsú kapcsolat szar..

az állandóan stagnáló meg hiábavaló.

lehet egy pár életében fontos szerepe ennek az amerikai maszlagnak, de csak ha nekik ez szívből jön, nem pedig azért h megfeleljenek a trendnek.

de akinek ezek után unalmasak a hétköznapok, az nem pár, és nem valódi kapcsolat.

2016. febr. 24. 08:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Mikor van az a xar ? Én azt sem tudom, pont ennyire fogok egy Amerikai pénzszóró ünnepet komolyan venni.

Birkák.

2016. febr. 24. 08:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom,ki hogy van vele,de mi az év többi napján is nagyon szeretjük egymást. Nem csak február 14-én.
2016. febr. 24. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:
rég rossz ha egy pár csak akkor szakít egymásra időt.
2016. febr. 24. 09:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy lázító kérdés, de...

Nem unalmasak, minden nap kifejezzük, hogy mennyire szeretjük egymást, nem kell Valentin nap, hogy apró ajándékokat adjunk, mindig szervezünk romantikus programokat, immár 6 éve. Szóval nem, nem unalmas, csak azért mert nem az a nap van.

2016. febr. 24. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem nézem a VV-t se, szóval mellélőttél. Azért írtam, mert múltkor is próbáltál már egy ilyen vicces kérdést kiírni, akkor még elment mert aktuális volt, most hajnalban már gáz, az égvilágon senki nem foglalkozik már a Valentin nappal, lejárt téma. És nem is hiszem, hogy olyan borzasztóan sok képmutató pár lenne, aki csak ezen a napon szeretik egymást, szerintem ahol nincs szeretet, ők ilyenkor is leszarják egymást.
2016. febr. 24. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

Elég baj, ha a szeretet csak Valentin napon mutatkozik meg... Annak mindennaposnak kellene lennie.

2016. febr. 24. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!