Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelenti ki, hogy nem vett semmit Valentin napra?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátommal ő 26/F én 22/L távkapcsolatban élünk. Szerencsére mindig tudunk találkozni,ugyan ez volt tegnap is...egyszer csak benyögi hogy szégyenli magát de nem vett semmit Valentinnapra. Nem várom el tőle hogy mittudomén mit vegyen,de egy jelképes kis csokit vehetett volna,szerintem ez nem annyira lett volna megerőltető. Azzal takarózik hogy munkahelyet váltott és nincs úgy pénze,de mikor ideértem hozzá láttam hogy sörre volt. Nos ennyire semmibe venné a a kapcsolatunkat a nőiességemet. Nem az kellene hogy 100 db rózsaszállal várjon,de nekem 1 db túrórudi is felért volna a rózsához. Mit gondoltok erről?2016. febr. 13. 09:13
1/27 anonim válasza:
Hatalmas bunkó. Általában 26 év felett azért választanak a srácok jó pár évvel fiatalabb lányt, hogy azt csináljanak vele, amit akarnak.
2/27 RRR válasza:
nem volt gyerekszobája
téged meg egy tárgynak tekint
3/27 anonim válasza:
Te csak akkor érzed magad nőnek ha a párod ajándékot ad neked egy napon.Mért lett volna jó egy csoki úgyis ki s z a r o d.Aki szereti a párját az minden nap szereti nem csak ezen a kitalált hülyeségen.És te vettél neki valamit?Vagy csak elvárod mert nő vagy?
4/27 A kérdező kommentje:
Kedves tibcsi025 úgy érzem nem a lényeget sikerült megértened! Ajánlom figyelmedbe hogy olvassd el mégegyszer hátha akkor megérted mi is a valódi problémám ezzel. Nem vagyok egy királynő,de azért egy kis figyelmesség a részéről jól esett volna nem a pénzbeli értéke hanem hogy valamit szívből adjon. Igen én vettem neki egy apró meglepetést,innen jött hogy mondta ő nem vett semmit....szóval hogy én átnyújtok valamit erre ő nem viszonozza,csak különbség van az között hogy nem tud vagy nem akar! Nem veszekedtem vele,nem szóltam semmit,megcsókoltam nem játszottam a sértődötett.
2016. febr. 13. 09:31
5/27 anonim válasza:
Amúgy csak direkt felhúz, hogy meglepjen, de az előttem szólónak igaza van, HA MÁR NEKED EKKORA NŐIESSÉGED VAN, akkor vessél magadra.... ;)
6/27 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy elég gáz, ha ettől érzed magad nőnek. És ha nem vett semmit erre a napra, akkor mi van? Mi 6,5 év együttlét után sem tartjuk ezt a napot. Munka után jól esett neki a sör. Sajnálod tőle?
És mondom ezt nőként. De nyugodtan hisztizz emiatt, de ne csodálkozz ha elhagy :-)
7/27 A kérdező kommentje:
Ne haragudj tibcsi052*
2016. febr. 13. 09:32
8/27 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom tőle a sört,meg az ő pénze arra költi amire csak szeretné,ahogy én is. És ha nekem eszembe jut meglepni,jó lenne ha ő is ugyanúgy viszonozná...ez nem elvárás hanem figyelmesség lenne. Férfi meg különben is mindenhol reklámozzák a valentinnapot kicsit jobban odafigyelhetne. Oh és mi nem beszéltük meg azt hogy "ne ünnepeljük" ebből adódóan gondoltam hogy akkor jelképesen veszünk valamit szerelemből!
2016. febr. 13. 09:36
10/27 anonim válasza:
Múlt évben két Gyros tálat vettem,barátnőmmel megettük..Örült neki,még ha virág nem is volt.:)
Valaki nem vesz semmit,valaki vesz apróságot,ez ilyen sajnos.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!