Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jelenti ki, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelenti ki, hogy nem vett semmit Valentin napra?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátommal ő 26/F én 22/L távkapcsolatban élünk. Szerencsére mindig tudunk találkozni,ugyan ez volt tegnap is...egyszer csak benyögi hogy szégyenli magát de nem vett semmit Valentinnapra. Nem várom el tőle hogy mittudomén mit vegyen,de egy jelképes kis csokit vehetett volna,szerintem ez nem annyira lett volna megerőltető. Azzal takarózik hogy munkahelyet váltott és nincs úgy pénze,de mikor ideértem hozzá láttam hogy sörre volt. Nos ennyire semmibe venné a a kapcsolatunkat a nőiességemet. Nem az kellene hogy 100 db rózsaszállal várjon,de nekem 1 db túrórudi is felért volna a rózsához. Mit gondoltok erről?
2016. febr. 13. 09:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

#20 Az tény, hogy bunkó voltam, de igazam van. Épeszű felnőtt ember nem fog ilyen kijelentést tenni egyetlen egy gesztus hiánya miatt: "Nos ennyire semmibe venné a a kapcsolatunkat a nőiességemet."

Ha van csoki akkor öri-szeri van, boldogság meg világbéke, csoki nélkül meg világvége? Ez ám a kapcsolat...

Figyelmes a párom és én is, szoktunk romantikázni is, de nem muszájból, mert egyszer valaki kitalálta, hogy legyen valentin nap és akkor "lepjük" meg a párunkat csokival, virággal, plüssállattal vagy egyéb haszontalan baromsággal.

19-es voltam, az egyik betokosodott szar.

21/L

2016. febr. 13. 15:55
 22/27 anonim ***** válasza:
Kedves 20-as te is egy ilyen senki vagy mert ugatsz.Miért vagy ilyen ideges talán neked nem ad senki ajándékot.Hát ne csodálkozz lyen megnyilvánulással...Egy bunkó.
2016. febr. 13. 17:10
 23/27 anonim ***** válasza:

"Kedves 20-as te is egy ilyen senki vagy mert ugatsz."

Ennek őszintén, van valami értelme? :D Jártál iskolába?

Ugatni max te ugatsz, meg a kutyám.

Nyugi, van, aki meglepjen ;) És nem csak holnap..

Te viszont azért vagy ennyire frusztrált, mert nincs kit meglepned, mondjuk ilyen tanulatlan megnyilvánulással, nyilván senkinek nem kellene egy ilyen paraszt.

19. Azért véded ennyire a kedves párod, mert ba.szik rád, rosszul esik neked, így védekezel.

Holnap gondolom lfas.zt nem kapsz, nincs is igényed rá, mert nem tartod magad semmibe, így lettél nevelve, de kit érdekel?

Gondolom, Karácsonykor is ue. a szitu.

Hidd el, cseppet sem izgat az unalmas életed.

Meg a másik gusztustalan bunkó unalmas élete se, tipikusan olyan, aki itt nyavalyog, hogy nincs senkije, szemetek a nők.. Csak kicsit el kellene gondolkodni, hogy miért nincs senkije..nem véletlen.

2016. febr. 13. 18:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Képzeld jártam iskolába.Amúgy meg helyesen megfogalmazott mondat.Ajánlom olvasd el még egyszer.Képzeld van párom.Ha tanulatlan lennék akkor vezetői pozícióban.Amúgy én nem csak egy nap alkalmából mutatom meg a páromnak hogy mennyire szeretem hanem az év minden napján....
2016. febr. 13. 19:35
 25/27 anonim ***** válasza:
*Ha tanulatlan lennék akkor nem dolgoznék vezetői pozícióban.
2016. febr. 13. 19:38
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát,de aki nem bírja a kritikát,az ne írjon egy olyan oldalra mint ez ahol a személyes véleményt lehet leírni,megosztani.
2016. febr. 13. 23:18
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves lány vagyok, mégsem várom el, hogy ajándékot kapjak, akár csoki, akár egy hét Hawaiin, nem csak ezen a napon kell kimutatnunk az egymás iránti szeretet és tiszteletet, évközben is jól esik az ajándékozás, nem értem mire fel ez amit művelsz, mellesleg 4 hónap semmi, szinte még közötök sincs egymáshoz, ha neked ennyit jelent ez az ünnep, akkor költözz ki Amerikába, ott ünnepelnek minden ilyen felhájpolt szart.
2016. febr. 14. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!