Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelenti ki, hogy nem vett semmit Valentin napra?
#20 Az tény, hogy bunkó voltam, de igazam van. Épeszű felnőtt ember nem fog ilyen kijelentést tenni egyetlen egy gesztus hiánya miatt: "Nos ennyire semmibe venné a a kapcsolatunkat a nőiességemet."
Ha van csoki akkor öri-szeri van, boldogság meg világbéke, csoki nélkül meg világvége? Ez ám a kapcsolat...
Figyelmes a párom és én is, szoktunk romantikázni is, de nem muszájból, mert egyszer valaki kitalálta, hogy legyen valentin nap és akkor "lepjük" meg a párunkat csokival, virággal, plüssállattal vagy egyéb haszontalan baromsággal.
19-es voltam, az egyik betokosodott szar.
21/L
"Kedves 20-as te is egy ilyen senki vagy mert ugatsz."
Ennek őszintén, van valami értelme? :D Jártál iskolába?
Ugatni max te ugatsz, meg a kutyám.
Nyugi, van, aki meglepjen ;) És nem csak holnap..
Te viszont azért vagy ennyire frusztrált, mert nincs kit meglepned, mondjuk ilyen tanulatlan megnyilvánulással, nyilván senkinek nem kellene egy ilyen paraszt.
19. Azért véded ennyire a kedves párod, mert ba.szik rád, rosszul esik neked, így védekezel.
Holnap gondolom lfas.zt nem kapsz, nincs is igényed rá, mert nem tartod magad semmibe, így lettél nevelve, de kit érdekel?
Gondolom, Karácsonykor is ue. a szitu.
Hidd el, cseppet sem izgat az unalmas életed.
Meg a másik gusztustalan bunkó unalmas élete se, tipikusan olyan, aki itt nyavalyog, hogy nincs senkije, szemetek a nők.. Csak kicsit el kellene gondolkodni, hogy miért nincs senkije..nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!