Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jelenti ki, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelenti ki, hogy nem vett semmit Valentin napra?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátommal ő 26/F én 22/L távkapcsolatban élünk. Szerencsére mindig tudunk találkozni,ugyan ez volt tegnap is...egyszer csak benyögi hogy szégyenli magát de nem vett semmit Valentinnapra. Nem várom el tőle hogy mittudomén mit vegyen,de egy jelképes kis csokit vehetett volna,szerintem ez nem annyira lett volna megerőltető. Azzal takarózik hogy munkahelyet váltott és nincs úgy pénze,de mikor ideértem hozzá láttam hogy sörre volt. Nos ennyire semmibe venné a a kapcsolatunkat a nőiességemet. Nem az kellene hogy 100 db rózsaszállal várjon,de nekem 1 db túrórudi is felért volna a rózsához. Mit gondoltok erről?
2016. febr. 13. 09:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem kötelessége ajándékot venni.Lehet hogy a születésnapodra vagy a névnapodra spórol.
2016. febr. 13. 09:51
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
Nekem sem vett a ferjem semmit kozel 10ev utan, nyugi.Utalja ezt az unnepet.Engem nem zavar a dolog. Ha szeret azt ugyis erzed,ha nem akkor meg ugyis mindegy. (De megnyugtataskepen igy a kspcsolat elejen engem is zavart volna picit.)De kar rajta idegeskeeni,ha egyebkent minden ok. A csajoknak fontosabb ez,mint a pasiknak sztem.
2016. febr. 13. 10:00
 13/27 anonim ***** válasza:
Vannak, akik nem ünneplik a Valentin napot... Megbeszéltétek, hogy ünnepelni fogjátok, hogy vesztek egymásnak valamit? Ha igen, akkor jogos a kiakadás, ha nem, akkor nem. Egyeztetni kellett volna a terveket.
2016. febr. 13. 10:00
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Számodra jelent valamit ez a mesterségesen generált "ünnep", számára semmit. Beszéljétek meg, mi legyen ezzel az igazából nem létező problémával. Vagy te sem foglalkozol vele, vagy ő úgy tesz a kedvedért, mintha bármit is számítana, vagy találtok egyéb megoldást, de igazából nem ez a lényeg.
2016. febr. 13. 10:17
 15/27 anonim ***** válasza:
43%
azt mondanám neki: még vehetsz.
2016. febr. 13. 10:47
 16/27 anonim ***** válasza:
Már a kapcsolat elején ez van mi lesz késöbb gondolj magadra mitől érzed magadat jól egy kapcsolatban ..Az én férjem sem a figyelmesség csúcsa de pont ezért kapok minden évben valentin napra valamit mindig immár 20 éve../ a házasság évfordulonkat és a szülinapomat mindig elfeljti..:D /
2016. febr. 13. 11:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Amugy én sem veszem semmibe ezt az ünnepet.Meg is mondtam neki hogy nehogy megjelenjen egy plüss szivvel mert mindig ezt mutogatja nem e örülnék neki.De már gondoltam rá hogy ő kap egyet..:D Viszont szokott nekem főzni finomat és azt nagyra értékelem...:D ..Vagy ha elvisz valahová...
2016. febr. 13. 11:11
 18/27 anonim ***** válasza:

Engem sosem az zavar, ha elfelejtik, hanem ha direkt nem vesznek a hímek. Az sem zavar ha nem tudnak. De ha azt mondják, hogy ez csak egy szimpla nap, máskor is szeretnek és adnak ezt azt, akkor ezen a napon miért nem vesznek direkt? Ha meg soha nem ajándékoznak, onnan lépek, mert nem érzem fontosnak magam.

És nem a pénz a lényeg! Hanem a szándék hogy örömet okozzon. Én imádom megajándékozni a páromat, és nem értem azokat akik nem. Nekem ilyen férfi nem való. Ennél még az is jobb ha masnit köt magára.

2016. febr. 13. 11:32
 19/27 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem hülye vagy. Minek kell a semmiből balhét csinálni? Leállsz szarozni egy darab csoki hiánya miatt, mintha 5 éves lennél.
2016. febr. 13. 14:19
 20/27 anonim ***** válasza:
40%

Mennyi büdös bunkó van itt :) És pont itt csodálkoznak a "férfiak", hogy nincs barátnőjük. Hát nem is lesz :)

Egyesek 6,5 éve vannak együtt, hát gratulálok, hogy ilyen betokosodott szarok vagytok, hogy ennyire nem foglalkoztok egymással.

Igen, a figyelem fontos. És igen, önző, hogy a sört megtudta venni magának. Nehogy már az itteni senkikre hallgass, akik idejárnak, mert senkijük nincs az égvilágon, vagy van, csak le se szarják őket.

És nem, nem lenne az sem nagy dolog, ha virágot venne, miért ne vehetne? 26 éves, ne rinyáljon, kérjen kölcsön 200 ft-ot valakitől, ennyi..

2016. febr. 13. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!