Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelenti ki, hogy nem vett semmit Valentin napra?
Engem sosem az zavar, ha elfelejtik, hanem ha direkt nem vesznek a hímek. Az sem zavar ha nem tudnak. De ha azt mondják, hogy ez csak egy szimpla nap, máskor is szeretnek és adnak ezt azt, akkor ezen a napon miért nem vesznek direkt? Ha meg soha nem ajándékoznak, onnan lépek, mert nem érzem fontosnak magam.
És nem a pénz a lényeg! Hanem a szándék hogy örömet okozzon. Én imádom megajándékozni a páromat, és nem értem azokat akik nem. Nekem ilyen férfi nem való. Ennél még az is jobb ha masnit köt magára.
Mennyi büdös bunkó van itt :) És pont itt csodálkoznak a "férfiak", hogy nincs barátnőjük. Hát nem is lesz :)
Egyesek 6,5 éve vannak együtt, hát gratulálok, hogy ilyen betokosodott szarok vagytok, hogy ennyire nem foglalkoztok egymással.
Igen, a figyelem fontos. És igen, önző, hogy a sört megtudta venni magának. Nehogy már az itteni senkikre hallgass, akik idejárnak, mert senkijük nincs az égvilágon, vagy van, csak le se szarják őket.
És nem, nem lenne az sem nagy dolog, ha virágot venne, miért ne vehetne? 26 éves, ne rinyáljon, kérjen kölcsön 200 ft-ot valakitől, ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!