Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lettek unalmasak a hétköznapok most, hogy elmúlt a Valentin nap? Egy évig várhatunk megint erre a csodálatos ünnepre.
A Valentin Nap elmúltával a szerelem lángja is lassan-lassan kiég az emberekből. A szürke hétköznapok elmúltával, az, amit a szerelmesek felépítettek Valentin Napkor, hirtelen összeomlik. A párkapcsolatokba visszatérnek ismét a veszekedések, férfiak és nők egyaránt igyekeznek érvényesíteni akaratukat önző módon.
A Valentin Nap üzenetét sokan nem értik meg. Pedig egy rendkívül fontos ünnepről van szó. Ha legalább egy hónapban egyszer ünnepelhetnénk, a párkapcsolatok is jobbak lennének. Ám tragédia, hogy az emberek mindössze az év egyetlen napjára száműzték ezt az ünnepet.
"Azt hiszed vicces vagy, közben csak erőltetett és gáz."
Ennek ellenére mégis képes voltál ide írni. Mint az olyan ember, aki szerint a Való Világ és az ehhez kapcsolatos műsorok megjátszott, értelmetlen műsorok, de azért mégis nézi. Ez a gáz.
Valóban szánalmas a nyavajgásod.
A példád pedig nem jó.
Az hogy én ide válaszolok, kb olyan, hogy a VV villa környékén tekergek, mert arra van dolgom, belefutok az egyik hülyébe aztán elmondom a véleményem.
Egyébként én is rosszul vagyok a VV megmondó emberektől, de attól még rossz a példa.
Lehet, hogy troll kérdés, hogy felhergelje az anti-valentinnapos közönséget, de sebaj.
Mi nem különösebben foglalkozunk a Valentin nappal, se én, se a párom nem tartja sokra. Kapott tőlem egy szál rózsát, szeretgettük kicsit egymást, és felemlegettük a szép dolgokat az elmúlt évből. De igazából ezt máskor is csináljuk, nem kell hozzá Valentin nap. És azóta sem unalmasak a napok, és azóta sem veszekedünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!