Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
Nem is tudom ,hogy kezdjem?! Roviden mar nagyon regota ismerjuk egymast ,de egy ideje csak neten tartjuk a kalcsolatot a tavolsag miatt....na mar most a gond az hogy sikeresen leomlott minden normalis korlat ami egy baratsagba jelen van.(Eleg pajzan modon kacerkodunk egymassal oda vissza alapon)a gond az hogy elobb utobb szemelyes talalkozora kerul a sor es nekem van egy eletem es neki is....mondjuk ugy hogy a celjaink nem passzolnak vagy legalabbis a tavolsag miatt nem ossze egyeztetheto...Tehat a lenyeg es a kerdes az lenne, hogy megis mi tevo legyek? Ha a szemelyes talalkozonk ugy alakulna ,hogy osszejovunk akkor se lehetne a tartos a kapcsolat a kulso tenyezok miatt,"virtualis baratnot" pedig nem szeretnek annak hosszu tavon ismet semmi ertelme, de viszont en beleszerettem ebbe a lanyba es ez az erzes ugy erzem kolcsonos (bizom benne hogy nem csak az agyamat huzza,bar ezt a noknel sose tudni :D )mi tevo legyek? Elkene felejtenem ,lezarni minden kontaktot mielott valaki komolyabban serul erzelmileg?es vagy ha ugy alakul megprobalni lesz ami lesz alapon?A maradjunk baratok opcio az mar el lett b*szv* !

2016. febr. 22. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogyan lehet valaki úgy szeretni, hogy még csak nem is találkoztatok. Megmondom, sehogy. Te a szenvedélybe vagy szerelmes, meg abba, hogy valaki most figyel rád, de ez egyáltalán nem biztos, hogy a valóságban is így működne. Nem tudod, milyen ember, úgyhogy beleszeretésről nem beszélhetsz. Különösen, ha neked is van egy életed, meg neki is, tipikusan ilyenkor szokott az lenni, hogy normális keretek között nem működne, mert az egészet pont a nem normális keret képes fenntartani, amúgy működésképtelen lenne. Nem biztos, hogy így lenne a való életben is, de nagyon rá ez esély.
2016. febr. 22. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:
bocsi de mi ismerjuk egymast....szemelyesen....
2016. febr. 22. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Huuu istenem, ugyan mi lenne? Összejöttök párszor párosodni, aztán meg majd lesz valami... Mért azt todod holnap, vagy holnapután mi fog történni? Nem.... Nahátakkormeg?
2016. febr. 23. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!