Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tevo legyek? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A parom farka nem nagyon all fel,mikor szeretkezni akarok , vagy ha szeretkezunk akkor szeretkezes kozben leall. Miert? Azert vajon mert tul nedves vagyok? o mondta hogy nem vagyik ugy a szexre mint regen mert mar benne van az idobe (25 eves) es gondoltam arra is hogy vajon mi lehet a baj ? nem kivan elegge?? vagy en kivanom ot tul sokat? en 20 eves vagyok2014. ápr. 12. 16:47
1/7 anonim válasza:
fura szerintem a barátod lelkesedése vagy éppen libidója csökken ami nem hiszem hogy 25évesk oban kéne bekövetkezzen..xd
2/7 Hanariko válasza:
25 évesen egyáltalán nincs még benne a korban. Szerintem más probléma lesz, beszéljétek meg komoly körülmények között.
3/7 A kérdező kommentje:
de mar beszeltunk rola de nem tudom mit mondjak ....
2014. ápr. 12. 16:55
4/7 anonim válasza:
Nem bírja a tempódat annyi csak.Túl nedves vagy?Egy csóktól,érintéstől,összebújástól?Nincs azzal semmi baj.A szárazság az igazi probléma általában.
5/7 anonim válasza:
Szerintem 25 éves korára kéne elérje a kanosság felső fokát, szóval már problémája lehet
6/7 anonim válasza:
Én negyvennyolc vagyok,de még úgy megtömnélek hogy nem panaszkodnál.
7/7 anonim válasza:
Benne van az időben? Na ne! Akkor én 55 évesen mit mondjak?
A barátod nem akar letenni, ezért nem mond igazat. Vagy túl tág (és nedves) vagy, vagy pedig nincs már meg érzelmi töltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!