Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
A ferjemmel nem vagyunk meg nagyon regota hazasok,de mar azelott eszrevettem,hogy erdeklodik a 30as 40-es nok irant.Netlogon is sok ilyen not vett fel ,s nezegeti a profiljukat ...ez engem nagyon zavar,de ha rakerdek akkor meg o van megharagudva...mitevo legyek?:(volt meg valaki ilyen helyzetben? 20/L a ferjem 27
2012. aug. 28. 20:45
1 2
 1/15 omba ***** válasza:
87%

Hát, ez jót nem nagyon jelent.

Fiatal házasként nem a netlogot, meg mittudjuk mit kellene bújnia...

2012. aug. 28. 20:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Hat igen...:(
2012. aug. 28. 20:50
 3/15 ASOT ***** válasza:
amúgy meg ha a kapcsolatotok megfelelő és jó akkor ezt így beszéld meg vele!
2012. aug. 28. 20:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Jol van ,akkor elbasztam,igaz nem volt eleg 4ev ismeretseg...:( de visszaterve a temahoz,ki mit csinalna a helyemben?az elobb beszeltem az eggyik 34 eves novel,akivel beszelt,s kerdeztem h ismeri-e s mondta a no hogy nem,csak hogy a ferjemnek szokasa az adatlapjat nezni meg stb...engem ez nagyon zavar :(
2012. aug. 28. 21:00
 5/15 ASOT ***** válasza:

Tisztáznám vele.

Elmondanám neki a helyedben , hogy mi az ami zavar téged, és jelen állapotban mi az amit most gondolsz erről a helyzetről és róla.

Magyarul, ha jó a kapcsolatotok...akkor azt amiket ide leírtál nekünk azt neki is elmondhatod. És kiderül mennyire türelmes hozzád és mennyire érdekli őt ezaz egész. Ergo hogy ez zavar téged....

Amúgy meg amíg csak nézegeti addig nincs gond. Nézni szabad....

De valószínűleg itt több gond is lehet a kapcsolatotokban nem csak ez, mert különben ha csak nézegetné ennyire nem lennél kiakadva, vagy már bizalmatlan vagy felé.

2012. aug. 28. 21:06
 6/15 omba ***** válasza:

Az nagyon nem mond semmit, hogy ki mit b@szott el, mikor....

30 körül engem is vonzottak az idősebb nők, valahogy készségesebbnek bizonyultak, szóval egyszerű szex-probléma volt.

Ebben jól álltok?

2012. aug. 28. 21:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Hat en mar regebben is probaltam magyarazni neki,de O kapta fel a vizet,nem hallgatott meg s csak veszekedes lett belole...
2012. aug. 28. 21:08
 8/15 A kérdező kommentje:
En szerintem megadtam neki mindent amire vagyott..megadtam neki mindent amit tudtam e teren..
2012. aug. 28. 21:12
 9/15 ASOT ***** válasza:

na ez viszont nem jó. ÉS már most a házasság elején.

Mióta tart ezaz állapot amúgy?

Szexuális életetek milyen?

2012. aug. 28. 21:12
 10/15 ASOT ***** válasza:

akkor viszont neki kéne már tennie valamit ha így van ahogy mondod.

de ha ő lesz@rja....és nem lesz változás egy huzamosabb időn belül, akkor nem jósolok semmi jót!

De nem akarok vészmadár lenni.

2012. aug. 28. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!