Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi tevo legyek. Kerlek segitenetek?

Figyelt kérdés
Jartam egy nagyon helyes sraccal,de sajnos vege lett rovid idon belul,nekem meg azutan is nagyon tetszett.Elszerettem volna terelni a figyelmem rola,ezert osszejottem a legjobb baratjavl(ez lehet rossz otlet volt).Szeretnek szakitani vele,de nem tudom milyen ervet hozzak fel,mert semmi okom sincs,ugyanakkor azzal is szembe kene szallnom,hogy nem szivesen fognak hivni a tarsasgukba es mostmar vege lesz ezekenek a szorakoztato idoknek,amit nem akarok.Mi tevo legyek?Szokjam es szeressem meg,vagy igy nem erdemes tovabb fojtatni es engedjem el?Kezdem megszeretni. 14/L

2012. jan. 12. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:
menj aludni!!! 14 évesen még a teletabikat kéne nézned, nem pedig pasizni.
2012. jan. 12. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
14 évesen mindegy, mi az indok. minden héten mással jártok.
 3/6 anonim ***** válasza:
Anya ég...
 4/6 Vadmeggy ***** válasza:

1, A lehető legnagyobb féreg vagy és remélem te is visszakapod az élettől!

2,Azt ajánlom, hogy halj meg, mert az ilyen lányokat gyűlölöm a világon a legjobban!!

2012. jan. 12. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Vedd elő szépen a ,,Hogyan írjunk helyesen, hogyan fogalmazzunk érthetően" c. könyvet, aztán irány az ágy.
2012. jan. 12. 23:40
 6/6 zseni001 ***** válasza:
Szakíts a mostani barátoddal és a régit meg hagyjad, aztán menj továbbtanulni vagy dolgozni, legközelebb ne játszál ilyet
2012. jan. 12. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!