Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
A ferjemmel nem vagyunk meg nagyon regota hazasok,de mar azelott eszrevettem,hogy erdeklodik a 30as 40-es nok irant.Netlogon is sok ilyen not vett fel ,s nezegeti a profiljukat ...ez engem nagyon zavar,de ha rakerdek akkor meg o van megharagudva...mitevo legyek?:(volt meg valaki ilyen helyzetben? 20/L a ferjem 27
2012. aug. 28. 20:45
1 2
 11/15 omba ***** válasza:

Kicsit éretlen pasi, te hányadik kapcsolata vagy?

Valahogy az az érzésem, hogy nem túl tapasztalt.

Nem értek egyet azzal, hogy "amíg nézegeti, nincs baj", - van ezeknek a dologknak egy sodrása, nézegeted, ő bejelöl, megbök.... kihívásnak érzed, reagálsz... stb

Amikor szerettem a páromat (fiatal házasként biztosan, de más ilyen hullámok is voltak) eszembe se volt nézegetni se.

Sőt, valahogy annyira kilátszott a "foglaltságom", hogy nőknek se jutott eszébe, hogy én pasi vagyok.

2012. aug. 28. 21:16
 12/15 ASOT ***** válasza:

miért lenne baj ha csak nézegeti?

Az a baj hogy vannak ezek a közösségi oldalak.

Esküszöm több kapcsolatot tesz tönkre és több vita van általuk mint amennyit összehozna vagy javítana....

Ha mész az utcán ott is megnézzük azt aki elmegy mellettünk.

De igen itt több is van sokkal több.

ÉS igazából kimondom! Erősen kétlem hogy ez hosszú házasság lesz...

2012. aug. 28. 21:18
 13/15 omba ***** válasza:

Nem, ASOT - az utca az más!

Mész, mert dogod van, és megnézel valami feltűnőt, ha...

Egy ilyen oldalra meg azért mész, hogy nézelődj!

Szóval ez egy szándékos program.

Kérdező!

OK, te igyekszel a szexben, de ő?

Az is eszembe jutott, hogy nem valami nagy ász, önbizalom hiánya is lehet, és azt gondolja, hogy az érettebb nőknél fejlődhetne?

2012. aug. 28. 21:25
 14/15 Hole Hunter ***** válasza:
Csak halkan megjegyezném: aki félre akar dugni, az félre is fog...függetlenül attól, hogy regisztrál-e bármilyen közösségi oldalra...
2012. aug. 28. 21:30
 15/15 ASOT ***** válasza:

egyébként ezt a netes kép nézegetést meg "lájkolgatást" is sokan túlzásba viszik!

Az ha nézegeti az miért baj??? több millió ember ezt csinálja, de attól még nem mindegyik csalja meg a feleségét vagy barátnőjét.

ÉS attól még a párját szereti.

csak nálatok ez már rég túlnőtte magát.

2012. aug. 29. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!